Trošku toho povídání...

středa, září 24, 2014

Ahoj krásky,
je to neuvěřitelné, ale přesně za 3 měsíce tu máme Vánoce. Nestačím se divit, jak rychle ten čas letí, ale vůbec mi to nevadí. Hrozně se na tyto svátky těším. Miluju tu klidnou atmosféru, vůni vánočního cukroví, hořící svíčky na adventním věnci, poslouchání koled... Někomu se to může zdát přehnané nebo spíš ukvapené, ale já vánoční dárky sháním téměř celoročně (dobře, nebudu přehánět, zhruba od toho září). Nerada nechávám něco na poslední chvílí a ráda mám vše připravené dopředu. Jak se říká, kdo je připraven, není překvapen ;) Navíc, pokud mi vyjdou veškeré moje sny, touhy, očekávání, plány a přání, tyto Vánoce by mohly být ty nejkrásnější za poslední tři roky.

add a caption

S blogem jsem na tom opět bídně a to jsem toho měla nachystaného tolik! Jen se za poslední dobu stalo (jo, už zase) několik událostí, kvůli kterým jsem na blog neměla ani pomyšlení a věřte mi nebo ne, články se píšou o dost lépe s úsměvem na tváři :) Musím se smát, ale pokaždé, když se chystám vám pootevřít dvířka do mého soukromí (a to je co říct, protože pro mě soukromí v blogovém světě znamená hodně), vždycky bych se tu musela zmínit o tom, že se mi život změnil rovnou o 360°

Jak to tak bývá, všechno hezký jednou končí, vzpomínky zůstanou a po každé bouři přijde bezvětří, ukáže se jasná obloha bez mráčků a vysvitne i to sluníčko. Momentálně zažívám něco, o čem jsem si myslela, že existuje jen v různých zamilovaných filmech nebo telenovelách. Je neuvěřitelné, kolik pozitivní energie a štěstí vám do života může vnést jeden člověk a vy máte radost už jen z toho, že vůbec existuje. Tak jo, vrátím se nohama pevně na zem a zaměřím se zase na blog ;)

V některých z předchozích článků jste se tu mohli dočíst, co bych na blogu chtěla zveřejnit nebo vytvořit. To je stále aktuální, takže ve zbytku volného času se budu snažit dohnat veškeré resty co mám buď tady nebo na webu Krásná.cz (tohle je možná jediná situace, kdy mě baví pracovat pod nátlakem nebo v nějakém tom šibeničním termínu).  

A jak jste na tom vy? Už se na vás podepisuje chladnější podzimní období a blížící se Vánoce? 
Budu se těšit na vaše komentáře, krásný den!
Vaše A. 

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Jééé, tak to ti moc přeji, Veru =* Vím přesně o čem mluvíš, tak jen ať to vydrží. Jinak Vánoce... Och, pro mě ten předvánoční shon není úplně to pravé ořechové, nenávidím zimu a sníh =D Ale zase miluji koledy jako ty, atmosféru, vůni skořice, tradice... =) Takže to pro mě má své mouchy, ale i plusy =)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám také staršně ráda vánoce a už se na ně moc těším =). Vždycky jsem je měla ráda, ale až teď s prckem to prožívám tak nějak jinak (v dobrém slova smyslu) a i víc a líp, než všechny předešlé roky, takže se jich už nemůžu dočkat =D.

    OdpovědětVymazat
  3. To je příšerný jak to utíká! Ale na Vánoce se moc těším :))

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherně jsi to napsala :) ať Ti to štěstí vyjde :-* ! Na Vánoce se těším jak malá holka

    OdpovědětVymazat
  5. Na Vánoce už se moc těším a to počasí se na mě podepisuje zatím jen tak, že piju pořád teplé čaje a jsem zachumlaná od hlavy až k patě :). Tak ať Ti štěstí dělá jen samé radosti
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Já teda ještě nenakupuju, ale už začínám nad dárkama přemýšlet :)

    OdpovědětVymazat
  7. ježiši to to zase uteklo. To je něco neuvěřitelného. A dárek nemám ještě ani jeden, akorát šetřím, protože mám náročnou rodinu :D :D

    OdpovědětVymazat
  8. Dostala jsem chut na horkou cokoladu se slehackou :-D

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři