Mé kosmetické novinky od Dermacolu

středa, září 03, 2014

Ahoj krásky,
mám nesmírnou radost z moji nově navázané spolupráce a to se značkou Dermacol. Dermacol mám velmi ráda a když se tak nad tím zamyslím, zatím jsem se nesetkala s výrobkem, který by mi nevyhovoval nebo jsem z něj byla zklamaná. Věřím, že i nadále bude Dermacol plnit má očekávání z výrobků a já nebudu muset začít psát negativní recenze.

K otestování mi byly poskytnuty tři výrobky dekorativní kosmetiky - prodlužující řasenka Vampire, bronzující paletka a paletka korektorů.

Dermacol Vampire mascara - prodlužující řasenka
Tato řasenka mě zaujala hned na první pohled. V drogerii na nějakém stojánku ji pro její pestrou žlutou barvu v kombinaci s černou rozhodně nepřehlédnete. Balení je úzké a na vrchní části můžeme v černé zaznamenat i několik zlatavých třpytek. Čemu tleskám je font, kterým je nápis Vampire napsaný. Ideální pro jakoukoliv upírskou tématiku.

Kartáček mě překvapil, no, lepší slovo bude zaujal. Zdá se mi o něco delší než kartáčky, se kterými jsem se setkala doposud. Je plastový a pružný, což o svých současných řasenkách říct nemohu. Někomu by asi mohlo vadit, že na úkor délky by se s kartáčkem mohlo špatně pracovat ve vnitřním koutku oka. Bude to chtít trošku zručnosti. Na kartáčku zůstává docela dost barvy, takže s ním snadno několika tahy nalíčíte všechny řasy.

Hlavním úkolem řasenky je řasy prodloužit a dodat jim temně černou barvu. U mně vše splnila na 100%. Řasám dodala barvu a prodloužila je. Pro mě je důležitější u řas délka než objem, takže s výsledkem jsem nadmíru spokojená.  Jako jediný nedostatek bych uvedla to, že má tendenci řasy slepovat (nic pro ty z vás, které si potrpíte na perfektně oddělené řasy). Není to nijak drastické. Plus si získá rozhodně i za to, že se nedrolí a příliš nerozmazává. Líbit se vám bude určitě i ten pocit lehkých řas, který s touto řasenkou získáte.

Řasenku můžete sehnat na eshopu Dermacolu za 169,- (8ml).





Dermacol Corrector Palette - paletka korektorů
Další skvělou věcí, kterou jsem měla možnost vyzkoušet, je tato paletka korektorů. Paletky všech typů mám moc ráda. Líbí se mi na nich, že máte vše pohromadě a v krajních případech se dají vzít i do kabelky, což je rozhodně praktické.

V této paletce můžete najít hned čtyři druhy korektorů. Zelený pro zakrytí červených nedostatků, žlutý pro zakrytí modrofialových nedostatků, hnědý (tělový) neutralizér na sjednocení a perleťový rozjasňovač. 

Zelený korektor zneutralizuje veškeré zarudnutí, ať už se jedná o zamaskování žilek kolem nosu, na tvářích nebo na začervenalé pupínky.

Žlutý korektor je ideální pro zakrytí kruhů pod očima nebo drobné modřinky i žilky. Původně jsem si myslela, že tento korektor zůstane nevyužitý, ale sahám po něm nejčastěji, protože s kruhy pod očima si umí poradit skutečně báječně!

Tělový korektor sjednotí korektor a pleť. V balení se může zdát hodně tmavý, ovšem na kůži není tolik výrazný. Každopádně i přes to ho uvítají spíše slečny s tmavším tónem pleti (nic pro bledulky). Pro mě je jak dělaný!

Perleťový rozjasňovač projasní místa, jako jsou lícní kosti, nos nebo oční víčka v oblasti těsně pod obočím. Tam u mě najde uplatnění asi nejvíce.

Na paletce se mi líbí praktické plastové balení s průhledným víčkem, na kterém máte napsáno, k čemu jednotlivý korektor slouží, takže se vyznají i ti, kteří třeba doposud s korektory (nebo jiným než tělovým odstínem) zkušenost nemají. Obsahuje i houbičkový aplikátor, který u mě zůstává nevyužitý. Nejlépe se mi korektory nanáší buď prsty nebo štětcem na korektor. Zamlouvá se mi i konzistence korektorů. V balení se může zdát tuhá, ovšem na dotek jsou mastné. Nanáší se dobře, ale je třeba si s nimi více pohrát a hezky je zapracovat do pleti.

Už párkrát se mi stalo, že mi nějaké v nějaké paletce zůstal nějaký odstín nevyužitý, ať už to byly stíny, bronzery nebo právě korektory, ale u této paletky mohu s klidným svědomím říct, že u mě uplatnění najdou všechny odstíny.

Paletka je k dostání v 9g balení na eshopu Dermacolu za 169,- 




Dermacol Bronzing Palette - bronzující paletka
S touto paletkou se mi Dermacol trefil do vkusu jak jen nejvíc mohl! Můj současný bronzer mi právě došel a po vyzkoušení této šikovné věcičky už žádný jiný nechci. Bronzer vás naláká už svým obalem. Je zasazený ve zlatavém plastovém balení s průhledným vrškem, do kterého se snadno dostanete po zmáčknutí zobáčku, který je umístěn na boku.

Paletka obsahuje dva bronzery. Začnu tím větším, zlatavým, který zaujme asi více (alespoň na první pohled). Vypadá totiž skvěle. Zlatavé odlesky mě přilákaly jako nějakou straku, textura se srdíčky na mě působí roztomile a láká mě po bronzeru ihned sáhnout. I když se zdá, že bude bronzer hodně třpytivý, s klidem ho můžete nanést na celý obličej, krk nebo dekolt (já ho používám i na samotné konturování obličeje, nemůžu se ho totiž nabažit). Tím docílíte efektu jako kdyby jste se právě vrátili z dovolené u moře. Co mě naprosto uchvátilo, byla vůně bronzeru! Doposud jsem se s tak skvěle parfemovaným výrobkem v dekorativní kosmetice ještě nesetkala. Není to žádná dráždivá vůně, připomíná mi nějaký parfém, takže nejen že budete mít sexy snědou barvičku, ale budete ještě krásně vonět.

Hnědý bronzer je ideální pro konturování obličeje. Snadno s ním zúžíte obličej, nos nebo lícní kosti. Nedělá žádné fleky, snadno se nanáší a roztírá do ztracena.

Zlatavého bronzeru je moc, takže vám nějaký čas rozhodně vydrží. Tuto 9g paletku seženete za 249,-.




Jak už jsem psala, toto jsou výrobky, které u mě budou mít uplatnění, jsem z nich nadšená a momentálně se bez nich neobejdu! 

Máte s nějakým z těchto výrobků zkušenost? Co na ně říkáte?
Budu se těšit na všechny komentáře ;)
Mějte se krásně! Vaše A!

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Gratuluji ke spolupraci, Dermacol je opravdu skvela znacka :)
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Dermacol mám celkově moc ráda :) je to kvalitní a výborná značka :) Mám paletku korektorů a používám jí hodně často :) nejvíce žlutý odstín :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně ;) Nejvíc sahám právě po žlutém, ale využívám tak nějak všechny :)

      Vymazat
  3. Gratuluji a vítej mezi námi ;) Já taky do spolupráce neměla s žádným produktem od Dermacol problém, ale už jsem bohuže pár negativních recenzí napsala =/ převážně na pečující kosmetiku, dekorativka nikdy nezklamala ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři