Gabriella Salvete SUGAR ENAMEL Passione 04

sobota, srpna 02, 2014

Ahoj krásky,
v dnešním článku si ukážeme jeden lak na nehty od značky Gabriella Salvete. Texturované "pískové" laky musel v drogerii zaregistrovat snad každý a jednu chvíli bylo téměř všude (alespoň co se blogového světa týče). Tento boom nestačil pomalu ani utichnout a už tu máme další novinku - pocukrované laky.


Hned na začátek bych řekla, že na předchozí pískovou řadu tato nemá ani zdaleka. Výrobci si tím nasadili laťku hodně vysoko a bude tedy těžké ji posunout o něco výše a opět překonat. Každopádně, laky kde koho určitě nalákají svým designem. Hranaté skleněné lahvičky se mi moc líbí, krásně v nich vynikne barva a různobarevné puntíky na vrchní čísti aplikátoru laku jen dodají na roztomilosti.

V lahvičce můžete vidět drobné puntíky, které mají různé velikosti a zřejmě mají představovat onen cukr. Lak má klasický rovně střižený štěteček, se kterým se na nehet dobře nanáší. Konzistence je dobrá, nijak zvlášť neteče, takže lak na štětečku při samotném lakování snadno "ukočírujete". Pro perfektní sytou barvičku doporučuji dvě vrstvy. V jedné nehet bude prosvítat.



Omlouvám se za odštípnuté kraje nehtů, fotky byly pořizovány
až po několika dnech po samotném lakování :)
Výdrž je víc než skvělá, naopak odlakování o něco horší :D Co by mohlo někomu vadit je to, že povrch nehtu není hladký. Po přejetí jsou bílé puntíky cítit napříč tomu, že lak není pískový ale s klasickým lesklým efektem. Tento nedostatek vyřeší dvě vrstvy průhledného laku.

Vybrat si můžete ještě z několika dalších odstínů a určitě si ještě alespoň jeden pořídím.
Líbí se vám tyto laky? Máte s nimi zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Barevně vypadá úplně jako rozmačkané jahody. V Poslední době GS laky umí na výbornou. Ta výdrž je velké plus a proto je mám sama ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. ten je krásný :)
    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Verčo tyhle laky mám moc v oblibě! Jsou krásné i jiné odstíny, třeba modrý.:)
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  4. http://kristynachd.blog.cz/1408/2-giveaway-o-kabelku-mango Ahoj, srdečně Tě zvu na můj blog, kde probíhá giveaway o kabelku mango, určitě se zučastni! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Na fotkách sa mi vždy tieto laky zapáčia, no v drogérii som odolala aj napriek tým rozkošným fľaštičkám :)

    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři