Dermacol 03 Neon Pink lak na nehty - recenze

středa, srpna 06, 2014

Ahoj krásky,
víc než recenzi tu pro vás má dnes ukázku dalšího z řady neonových laků od Dermacolu. Kdybych byla ještě větší lakový maniak, než ve skutečnosti jsem, koupila bych si celou neonovou kolekci. Protože jsem ale skromná (nebo aspoň se snažím být), bohatě si vystačím se čtyřmi základními neonkami (dvě mi ještě chybí, ale jakmile budu mít příležitost navštívit drogerii, neonová zelená s oranžovou budou moje). Potom se můžete těšit na zajímavé neonové letní designy.



Tímto lakem mi udělala radost moje teta a dostala jsem ho jako malou pozornost za víkendové hlídání našeho malého bratránka. Samotnou recenzi na laky od Dermacolu jste tu už zahlédnou mohli. Komu by však recenze unikla, naleznete ji ZDE.

Růžový odstín nese název 03 NEON Pink a jedná se o krásně výraznou a zářivou růžovou. Oproti předchozí žluté neonce vám tato udělá krásné nehtíky i bez podkladového bílého laku. Já jsem se pro něj ale rozhodla i tentokrát a udělala jsem dobře. Díky první vrstvě bílého laku je růžová zářivější než v lahvičce. Opět s nimi budete naprosto nepřehlédnutelné a u opálené pokožky jsou tyhle nehty luxusní!


S těmito neonkami mám zatím dobrou zkušenost. Barvičky drží jak přibité, nijak se neloupou, zkrátka a dobře mi odrůstají s nehty. Odlakování ovšem není problém. Jdou dobře dolů. I tato růžová neonka vám vytvoří matný finish, takže kdo má raději lesklé povrchy, opět doporučuji přetřít vrstvou průhledného laku.

Co vy a neonové laky?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. To je vážně zářivé! Krásné na léto, ideální.

    OdpovědětVymazat
  2. krásná letní barvička :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásná barva .)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Z celé kolekce mě nejvíce zaujala tahle barvička, je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten mám zrovna taky (momentálně na nohou) a musím říct, že jsem z něj unešená :). Prstíky jenom svítí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten je skvělý! :) Máš krásný tvar nehtíků..
    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři