Dermacol AROMA RITUAL Belgická čokoláda - sprchový gel a krém na ruce - recenze

středa, července 09, 2014

Ahoj krásky,
dnes tu pro vás mám jedno voňavou recenzi. Už delší dobu doma používám právě tyto dva výrobky, které si mě získaly natolik, že by byla velká škoda vám o nich neříct. Jedná se o sprchový gel a krém na ruce od Dermacolu z řady Aroma Ritual s vůní belgické čokolády s pomerančem.

Řada Aroma Ritual je na prodejních pultech už dost dlouhou dobu, ovšem až teď jsem začala objevovat její kouzlo. Při výběru vůně, kterou bych si z drogerie odnesla jsem se rozhodovala velmi těžko. Kromě belgické čokolády můžete narazit na vodní meloun, pistácii, hrozny s limetkou, tibetský jasmín nebo karibský sen, který v sobě ukrývá kokos s ananasem. Určitě jsem tu nevyjmenovala všechny, takže doporučuji při příští návštěvě drogerie všechny důkladně očuchat.


Dermacol Aroma Ritual sprchový gel s vůní belgické čokolády a pomeranče 
Jak už je patrné z názvu, belgické čokoládě jsem prostě neodolala (tak nějak mám slabost pro vše, co voní po čokoládě). Co mě zlákalo už na první pohled byl samotný obal. Zatím jsem nepřišla do styku se sprchovými gely, které by byly v tubě, ovšem to mi rozhodně nijak nevadí (taková malá rada, musíte být rychlejší, nikoliv rychlí, protože jak je gel tekutý a tuba se staví na otevírací víčko, je tu velká pravděpodobnost, že nám vyteče). Na obalu je vždy obrázek toho, co můžeme ucítit po otevření víčka. V tomto případě vidíme měsíček pomeranče padající do čokolády :)


Vůně je pro mně naprosto úžasná, neodolatelná a u víčka bych vydržela nasávat to skvělé aroma hodně dlouho. Malé zklamání ovšem přijde po umytí gelem. Nádherné aroma má sprchový gel hlavně v tubě. Na pokožce už není tak výrazný a na těle příliš dlouho nevydrží. To bych mu ale byla schopná odpustit. Ten hlavní požitek nastává při samotném sprchování a to mi ke štěstí bohatě stačí.

Konzistence sprchového gelu je gelová, i když poněkud tekutější. Jak je to u jiných voňavých provedení zatím nevím, pořád dokola kupuji jen belgickou čokoládu, ale právě u ní má gel oranžovou barvu, která ladí s obalem. Na pokožce je velmi příjemný. Sice moc nepění, ale pokožku vám nevysuší a zanechá ji hydratovanou a příjemnou na dotek.

Cenově je momentálně výrobek velmi přístupný. V akci je možné sehnat 250 ml provedení za 40,-


Dermacol Aroma Ritual krém na ruce s vůní belgické čokolády a pomeranče
V řadě Aroma Ritual nenajdete jen sprchové gely, ale můžete narazit na tělové peelingy, mléka, krémy nebo i olejíčky. Právě o jeden z krémů jsem obohatila i svůj arsenál, co se týče péče o ruce.


Kdyby si někdo nepřečetl na obalu, že se jedná o krém na ruce, snadno by si ho kde kdo mohl zaměnit se sprchovým gelem v menším provedení. Obal je úplně totožný. Balení v tubě je pro krém praktické a zároveň i typické. Vůně je (jak jinak) než stejně úžasná, jak tomu bylo u sprchového gelu.

Jeho největším pozitivem je to, že ruce krásně promastí, vstřebá se a hydratuje. Ruce potom nejsou nijak extra mastné a nezanecháváte za sebou mastné fleky na všem, po čem jste po natření sáhly. I přes to ale člověk pozná, že se něčím natřel.

Tubu se 100 ml seženete za 59,-

A co vy a řada Aroma Ritual? Máte v ní nějaké své oblíbence?
Budu se těšit na vaše komentáře :)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

16 komentářů

  1. Ráda bych si nějaký pořídila :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Mě vždycky dostává tvůj vzhled blogu. :)

    Tento Dermacol mi nevyhovuje. Ale to jen proto, že mi prostě nevoní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eli, moc díky :) Zrovna od tebe mě taková pochvala moc potěší :) A jasné, každému hold sedne něco jiného ;)

      Vymazat
  3. Sprchový gel jsem používala letos v zimě a vůně opravdu neodolatelná. Určitě si ho zase koupím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobně si myslím, že do takových těch chmurných a studených dní jsou ty sprcháče úplně parádní :) Alespoň na čokoláda mi připadá, jak kdyby tou svoji vůní skutečně i hřála :D

      Vymazat
  4. Sprchový gel jsem si strašně oblíbila já i moje mamka :) ! Evokuje ve mě takovou tu "zimní" pohodu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak píšeš Romanko :) Mamka mi na něj taky potají chodí :D :)

      Vymazat
  5. Prvý dojem- jéj aké to tu máš pekné
    No ja tento sprchovací gél nepoznám - vlastne už hej. :D
    Bože ale musí krásne voniať. A je aj lacný

    http://www.anetabjelakova.blogspot.sk/
    <3 ďakujem za komentár

    OdpovědětVymazat
  6. vypadají oba skvěle. určitě vyzkouším ! :)

    OdpovědětVymazat
  7. ja mám najradšej melónový! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři