Zaostřeno na novinky: DOVE

úterý, června 03, 2014

Ahoj krásky,
dnes bych vám chtěla představit několik výrobků řady Dove, které mi byly poskytnuty ke zrecenzování. Jedná se o sprchový gel Dove Caring Protection, deodorant ve spreji Dove Invisible Dry, kuličkový antiperspirant Dove Invisible Dry a nový suchý šampon Dove Hair Therapy. 



Všechny výrobky jsem testovala zhruba čtrnáct dnů a protože se jedná o produkty, které se dají použít každý den, troufám si říct, že moje recenze tak bude adekvátní. Takže jdeme na to!

Sprchový gel Dove Caring Protection
Tento sprchový gel vám díky unikátnímu složení zaručí krásnější a hebčí pokožku ihned po sprchování. Nové pečujícíc složení s vysokým obsahem přírodních olejů pomáhá chránit pokožku před vysušením během sprchování a obnovuje její ochrannou vrstvu pro udržení vlhkosti. Stejně tak jako většina sprchových gelů řady Dove i tento obsahuje revoluční technologii NutriumMoisture (NM). Ta obsahuje mastné kyseliny a přírodní oleje, jako je například slunečnicový či sojový. Právě díky této technologii se dají výrobky z řady Dove Caring Protection řadit do kategorie SURGRAS. To znamená, že pomáhají doplňovat ztracené lipidy během mytí právě díky NM.


Samotný gel mě velmi mile překvapil. Už na jeho obalu si můžeme povšimnout, že je obohacen o nejrůznější oleje. Po otevření gelu mě do nosu uhodila velmi příjemná vůně, která není nijak výrazně parfemovaná. Ano, voní, ale nijak dráždivě. Co mě překvapilo, je konzistence sprchového gelu, která je krémová a na těle vytvoří bohatou pěnu. Samotná konzistence by se dala přirovnat k nějakému tělovému mléku, protože je o něco hustější než sprchové gely, se kterými jsem se doposud setkala. Ovšem to nic nemění na jeho účinku během sprchování. Na pokožce je velmi příjemný, krásně ji provoní a po osprchování jsem skutečně pocítila rozdíl.

S klidným svědomím vám mohu tento sprchový gel jedině doporučit. V drogeriích ho seženete od 72,90,- Kč.

Antiperspirant v kuličce a ve spreji Dove Invisible Dry 
S těmito antiperspiranty se můžete rozloučit s nechtěnými bílými fleky na vašem oblíbeném oblečení. Řada Invisible Dry má zajišťovat ochranu před nepříjemným pocením, zápachem a  to vše beze stop. Tím ženám vysílá jedno poselství: ,,Oblékejte se do všech barev, které vám sluší, a mějte se rády!" S těmito výrobky si tedy můžete obléknout jakoukoliv barvičku bez obav, protože zajišťují 48 hodinovou ochranu proti pocení. Samozřejmostí je také pečující složka, která svou 1/4 hydratačního krému hydratuje jemnou pokožku vašeho podpaží.




Začala bych s recenzí spreje. Jeho vůně patří opět mezi ty "přírodnější" neparfemované. To mi nijak nevadí. S jeho použitím jsem taky neměla problém a fleky na oblečení mi nezanechal. 48 hodinová ochrana je trošku přitažená za vlasy, ale je pravdou, že jsem s tímto sprejem nezaznamenala nadměrnější pocení a po celý den jsem se cítila dobře. S použitím kuličky už to bylo o něco horší. Parfemace je opět stejná jako u spreje. Při nanášení je třeba počkat, než kulička zaschne, ovšem i přes čekání se mi na oblečení objevily nechtěné skvrny. Kuličky mi k srdci nepřirostly a po této zkušenosti se tam nejspíš ani nestane, ovšem sprej bych si koupila bez problémů.

Sprej Invisible Dry 50ml seženete od 86,90,- Kč a kuličku Invisible Dry 50ml bude vaše za 86,90,- Kč.

Suchý šampon Dove Hair Therapy 
Každá z nás se někdy dostala do situace, kdy si předchozí večer neumyla vlasy a ráno toho hořce litovala. Tento suchý šampon vám má poskytnout rychlou "sprchu" během několika minut. Po absorbování přebytečného mazu má vaše vlasy i revitalizovat a zanechat je krásné s viditelným objemem.


Záměrně jsem si recenzi tohoto výrobku nechala nakonec, protože u mě příliš nepochodil. Z čeho jsem byla naprosto u vytržení je jeho vůně. Ta je skutečně bezkonkurenční - zvýkačková a slaďoučká. Tím ale pro mě skončilo veškeré nadšení. Při jeho použití jsem postupovala přesně podle návodu, což vypadalo asi takto: Sprej pořádně protřepat, poté ho aplikovat ke kořínkům, vmasírovat ho do vlasů a učesat. I podle psaných instrukcí jsem byla ze spreje zklamaná. Snaha o absorbování přebytečného mazu by byla, ovšem i tak vlasy stále volaly po umytí, nebo nouzovém stažení do gumičky. Byly těžké a pro mě příliš "ulízané". Ať jsem se snažila jak jsem chtěla, ve vlasech jsem se necítila dobře, takže nadále zůstávám u toho se dokopat k večernímu mytí vlasů i když se mi zrovna nechce. Navíc, když jsem se lépe zadívala, ve vlasech bylo vidět zbytky šamponu, které v nich zůstaly i po důkladném vyčesání.

Fotky PŘED a PO - Na fotografii PO vlasy vypadají docela dobře (na pohled)
ale zdání často klame..
I přes tyto negativní zkušenosti mu zkusím dát ještě šanci. Tento suchý šampon seženete v 200ml provedení za 129,90 Kč.

Máte už s některým z výrobků zkušenosti? Zaujalo vás něco? Budu se těšit na vaše komentáře ;)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

11 komentářů

  1. S tým suchým šampónom mám podobnú skúsenosť a po prvom použití som ho používala ako osviežovač vzduchu :D

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mám ty antiperspiranty tak jsem zvědavá :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Nevím, jak někdo může používat dove... nejhorší značka tělové kosmetiky, obsahuje jednu látku, která nehorázně vysušuje jednu vrstvu pokožky po prvním zásahu tímhle hnusem jsem si pokožku zachraňovala další měsíc...děkuji nechci to nikdy více zažít =/ brrrr

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. Já suchým šamponům nefandím vůbec. Mám ten od Syoss protože jsem chtěla vyzkoušet co to "suchý" šampon vůbec je. Po pravdě, si ty vlasy radši umyji, protože bych stejně nesnesla jít někam jen když mám na hlavě suchý šampon a pocit lepších vlasů žádný :) ! Moc mě zaujal sprchový gel a recenze moc pěkná Verunko :)

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda toho suchého šampónu, ten mi přišel nejlákavější :(
    Jinak ted jsem si pořídila Dove deodorant a antiperspirant a vůně je božská :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat
  6. Po sprchovém gelu se rozhodně musím podívat, vypadá opravdu lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Sprchový gel mě zaujal, mají fajnové, stejně jako deodoranty :) A na suchý šampon jsem byla zvědavá, ale jak koukám, moc dobře nedopadl :D

    OdpovědětVymazat
  8. Na tenhle suchý šampon jsem byla hodně zvědavá a chtěla jsem si ho koupit.. Škoda,že tě tak zklamal,ale díky za 'varování' :).Budu se muset asi poohlédnout po jiném :).

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři