Pár nových kousků do mého šatníku

pátek, června 06, 2014

Ahoj krásky,
konečně tu máme pátek a s ním i skvělé počasí, které přímo vybízí k tomu se někam položit a chytat trochu toho bronzu. Já se před chvílí vrátila z Brna, kde jsem se potkala se svoji skvělou kamarádkou M. a měla jsem možnost se trochu podívat po obchodech. Kdo mě zná trochu lépe, ví, že nejsem ten typ, který by vymetal jeden obchod za druhým a lítal od stojanu ke stojanu jak nějaká neřízená střela. Nakupovat jdu až když vyloženě něco potřebuji. Nejspíš právě kvůli tomu je i můj blog zaměřený na kosmetiku než na módu :)


Nějaké velkolepé nakupování jsem vůbec neměla v plánu, ale i přes to jsem s několika kousky z obchodů odešla. První věc sice nepatří do šatníku, ale musela jsem ji mít. Mám hrozně ráda všelijaké sešity a deníčky a i když jsem momentálně jednu školu ukončila a až v září mě čeká další, i přes to jsem se začala vybavovat už nyní. Na těchto denících je fajn, že mají pevné desky a při mém tahání v kabelce se tak nepomačkají listy nebo rohy.

Už delší dobu jsem sháněla natahovací látkovou čelenku s leopardím vzorem, kterou bych si ráda vzala k šatům na naše oslavy založení obce, které se u nás budou konat příští týden. Nikde jsem ji nemohla najít, ale nakonec se na mě štěstí usmálo v Tally Weijlu. Byla přesně taková, jakou jsem si ji představovala, takže jsem ji okamžitě koupila.


Největší nákupní úspěch u mě měl New Yorker. Tam jsem narazila hned na tři trička, která se mi líbila. Poslední dobou na sebe nevezmu nic jiného než legíny, ať už klasické nebo džínové (jegginy). K nim sáhnu po nějakém delším a volnějším tričku, které sahá zhruba pod zadek a právě v tomhle stylu jsou moje dva nové kousky.  Líbí se mi materiál, z kterých jsou trička vyrobena. Je velmi příjemný a myslím si, že na léto bude parádní. Černý top bude nejspíš mým favoritem na nějakých letních večerních akcích.

A jak jste na tom vy s nakupováním na léto?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Taky mám to triko s nápisem LOVE v mintové barvě :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. To tričko s nápisem Love je parádní a ty sešity jsou úžasně roztomilé :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
  3. ty motivy ze sešitů mám taky na různých produktech z tesca =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  4. To triko s nápisem LOVE je krásné :) ty sešity se mi moc líbí, určitě se a nějaké musím v Tescu podívat.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři