New York Color (NYC) - 234 Wall Street

pondělí, června 30, 2014

Ahoj krásky,
dlouho se tu neobjevil žádný post zaměřený na nehty, takže jsem si řekla, že by bylo dobré to napravit. Během mých příprav na maturitu jsem na nějaké přehnané dělání nail designů i na samotné lakování neměla čas a ani náladu, takže mé nehty byly delší dobu tzv. BIO.



Moc dobře vím, že v létě bychom se neměli bát dát zelenou veselým a pestrým barvičkám na nehty. Nevím, čím to, ale já se tak nějak pořád držím u těch jemnějších a nenápadnějších tónů. Stejně tomu bylo i při výběru tohoto laku. Jedná se o světle růžový perleťový odstín z řady laků od New York Color (NYC). Odstín nese název 234 Wall Street.


Na mých nehtech můžete vidět lak ve dvou vrstvách. I přes to nenápadně prosvítají nehty (což já nijak neřeším, dvě vrstvy mi bohatě stačí). Nanáší se dobře. Má dobře střižený štěteček, s kterým se lak dobře nanáší a krásně ho s ním nanesete po celém nehtu. 

 Na ruce působí lak velmi hezky. Nijak "nekřičí" a tak se dá nosit úplně běžně, aniž by jste se museli bát, že by nehty nějak narušovaly váš outfit. 

Doma mám ještě několik kousků těchto laků, takže je v nejbližší době nejspíš prostřídám všechny :) Fotografie laků jsem záměrně nijak neupravovala ani na ně nepřidávala žádné filtry, aby jste mohly vidět, jak lak vypadá ve skutečnosti :) 

Vlastníte nějaké laky od NYC? Jste s nimi spokojené? Lakujete si nehtíky přes léto, nebo je naopak necháváte přírodní?

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tak ten je prekrasny!!!! Jejich laky miluji a ted pres leto lakuji predevsim neonkami :)

    OdpovědětVymazat
  2. Barva by byla krásná, kdyby tam nebyla ta perleť =/ s NYC laky jsem byla velmi zklamaná, ale každému vyhovuje něco jiného =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín je opravdu krásný! Takový světlý mi doma chybí, takže se v brzké době musím po nějakém podívat :)

    OdpovědětVymazat
  4. pekný odtien. Raz som mala lak od NYC, nejaký červený odtien a bola som s nim spokojná. Inak nechty lakujem stále, či je leto, či zima :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež by sa mi viac pozdával bez tej perlete, také laky nemám veľmi rada :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři