ANGELINA HLÁSÍ NÁVRAT

pátek, května 30, 2014

Ahoj krásky,
asi po měsíci pauzy, kdy jsem se připravovala k maturitě, se opět hlásím! Vše mám úspěšně za sebou a teď se mi naskytlo tolik volného času, že nevím, co s ním :D Každopádně to bude jistit nějaká brigáda nebo práce. Btw.. o všech těchto plánech do budoucna a i o tom, co vše se u mě stačilo za ten měsíc odehrát, se dozvíte v připravovaném článku :)

Za dobu mé neaktivity na blogu se mi i přesto vyskytlo několik možností na zrecenzování různých výrobků, takže i když jsem se učila, mohla jsem produkty zároveň testovat, takže konečně mohu napsat svoje názory na vyzkoušené produkty.

Konečně si taky budu moct v klidu sednout s pořádně velkým hrnkem zeleného čaje, projet vaše blogy a vše řádně okomentovat. Blogový svět mi hrozně chyběl. Blog pro mě není povinností, ale koníčkem. Každopádně ten musel jít stranou před jinými povinnostmi.

Když jsem u těch koníčků, vzpomněla jsem si, že jsem vám slibovala článek, ohledně koní. V té době jsem neměla o mém členství v našem klubu příliš informací, ale momentálně jich mám dostatek a začátkem června bych měla opět začít aktivně jezdit a starat se o místní koníky. Takže to bude nejspíš další článek, který na blogu budete moci najít.

Opomenut nebude ani můj druhý blog - Angelic Body. V celém tom světě všech štítků a samolepek s názvem #healthy #eatclean #lifestyle #fitness #food stále pokračuji a jsem obohacena o několik skvělých receptů, takže se o ně s vámi moc ráda podělím.

K mému  návratu chystám po dlouhé době i jednu Giveaway, která by se tu měla objevit během několika dní, tak doufám, že vás na dáreček nalákám a někoho z vás potěším a budu moct obdarovat ;)

To by bylo na začátek asi vše :) Mějte se krásně a zase brzy!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Velká gratulace. Super pocit, ta zvládnutá matura, co? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vítej zpátky :) Říkala jsem, že půjde maturita lehce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vítej zpátky Verunko :)
    Snad již brzy zveřejníš článek o koních, o tom co tě bude čekat a co se u tebe nového odehrálo..
    Jak si zvládla maturitu?

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři