INSTAGRAM V.

sobota, dubna 19, 2014

Ahoj krásky,
tak jak si užíváte tento krásný slunečný víkend? U nás je už od rána nádherně, kéž by takové počasí zůstalo na hodně dlouhou dobu.. A nebo... radši ani ne :D Štvalo by mě kdybych za okny viděla tuhle nádheru a musela být doma zavřená s učením k maturitě.

Velikonoční prázdniny jsem využila, jak jinak, než k učení (asi už bych s tím ale měla brzdit, přece nemůžu být za tu nejchytřejší :D). Podařilo se mi taky prohrabat se skříní s oblečením a roztřídit je tak nějak na věci, které si můžu vzít normálně do školy nebo kamkoliv jinam do společnosti a na ty, které poslouží max. u koní. K těm koním, pokud se zadaří a vyjde mi jedna příležitost, hned se s vámi o ni podělím (bylo by to v úterý prosím pěkně) a tomuto tématu věnuji po dlouhé době samostatný článek.

Pokud jde o Velikonoce, NEJSEM DOMA (stejně tak jako 3 předchozí roky :D). Ne, tentokrát ale vážně. U nás doma je většinou hodně rušno, takže jsem se rozhodla sbalit si svých pět švestek a přesunout se na dva dny k babičce, kde budu mít klid na učení a ještě k tomu si s babičkou hezky popovídám, dáme si nějaké to vínečko a bude nám fajn :)

Teď už ale k obrázkům :) Jak jste si mohli všimnout, fotky přidávám vždy po tom, co se mi jich na Instagramu nashromáždí 9 (devět nově přidaných).

Mějte se krásně!
Vaše A.

 Pozvánka na TSP dorazila /// Jedna facebooková :P /// Moje dnešní snídaně (dortík z ovesných vloček s bílým jogurtem, banánem a jahodami)
 Nastrouhané jablko s bílým jogurtem, skořicí + káva v mém nejoblíbenějším hrnečku :D /// Milovaná ovesná kaše ze sojového mléka s jahodami, banánem a mraženými malinami /// Ošklivka Katka - k dokonalosti už mi chybí jen ofina :D
Sobotní ráno v práci /// Rovnátka /// Ovesná kaše ze sojového mléka s kokosem, tvarohem a mraženými malinami :) 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tak to teda promiň,ale rovnatka ti moc slušejí !! Tak doufám že i mě budou slušet,ale pro krásu se má trpět :)
    http://petrusha1992.blogspot.cz/?m=1

    OdpovědětVymazat
  2. neuvěřitelný ta snad spamuje všude!

    OdpovědětVymazat
  3. moc hezký fotky:) Jak si udělala ten dortík z ovesných vloček?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jednoduché :) smícháš 50g ovesných vloček, vajíčko, lžíci vody a rozmačkanou polovinu banánu. Vše promícháš v hrnečku a dáš cca na minutu do mikrovlnky (musíš sledovat to, aby směs nebyla tekutá, já potřebovala tak minutu a půl aby mi vznikl dortík) No a je to :) pak to stačí jen vyklopit, přelít jogurtem a dozdobit ovocem nebo čímkoliv, co máš ráda :)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři