Co vás čeká a nemine...

čtvrtek, dubna 03, 2014

Ahoj krásky,
hned v úvodu bych vám chtěla poděkovat za komentáře ohledně rovnátek. Sešlo se jich skutečně mnoho a jsem vděčná za užitečné informace, rady, typy a vaše zkušenosti :) Tímto článkem bych vás chtěla zasvětit do toho, co se bude u mě na blogu dít v několika následujících týdnech.

Z tmavé hnědé se během několika umytí stala světle
hnědá :) 
Bohužel mi není dopřáno přispívat na blog denně. Nápady by byly, ale chce to článek napsat, upravit, vytvořit k němu pěkné fotky a to nějakou tu chvíli zabere. Snad bude po maturitě a různých zkouškách  ohledně vysoké konečně klid. Teď už ale k věci :)

Po hodně, hodně, hodně dlouhé době pro vás chystám jeden návrh na nail design.

Doma se mi sešlo několik nových kosmetických výrobků, ať už jde o dekorativní, pečující nebo vlasovou kosmetiku. Takže malá ukázka a případné recenze budou určitě na místě :)

Můj Instagram se minimálně každý den rozšíří o jednu fotečku, což znamená, že se tu v brzké době objeví další z instagramových postů.

Dám vám i dva tipy na skvělé knihy, které jsem za poslední měsíc přečetla. Nebojte, nebude se jednat o povinnou četbu k maturitě ;)


Ošizen nebude ani můj druhý blog "Angelic body". Chystám na něj několik zdravých receptů a ukázku mých tekutých snídaní :D Snažila jsem si je udělat co možná nejpříjemnější a lichotící jak oku tak i chuťovým pohárkům.

Chystám se pořádně protřídit svůj kosmetický arsenál. Vyřadit dlouho nepoužívané výrobky, vypotřebovat ty, co už se blíží ke dnu a uvědomit si tak, že bych si nějakou dobu měla dát s nakupováním pokoj, protože těch věcí stále přibývá :P

A to by bylo zatím vše :) Nalákala jsem vás na něco?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Už to vidím, už to vidím... ale věř, že je to pouhá shoda náhod :) neprojížděla jsem příspěvky ostatních a nevšimla si toho, že máš příspěvek pojmenovaný skoro stejně :)

      Vymazat
    2. Mě by to neva, jen, že když jsem to uviděla na bloggeru tak jsem si hned říkala, proč mezi svými blogy mám i ten svůj však si ho nebudu číst =D

      Vymazat
  2. nejvíc se těším na knížky!

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři