AVON Tělový peeling s čokoládou - recenze

pátek, dubna 18, 2014

Ahoj krásky,
konečně tu máme pátek a s ním vám přináším i jednu recenzi, která se bude týkat jednoho výrobku na tělo. Řeč bude o tělovém peelingu s úžasnou vůní čokolády.

Hned na začátek musím říct, že nepatřím mezi nadšence a vyznavače Avonu. Konkrétně tím myslím, že nemám potřebu si každý měsíc (nebo po jaké době se dělá nový katalog) objednávat něco nového, ba dokonce ani ten katalog prolistovat. Jednou za čas domů z Avonu něco koupí moje máma a já na to přijdu většinou až v koupelně, když jsou tam nové věci vystaveny. Stejně tak tomu bylo i u tohoto výrobku.


Zaujal mě především obal, který napovídal, že by v sobě výrobek mohl mít něco z kakaa nebo čokolády. Jakmile jsem si všimla nápisů pod obrázkem, bylo jasné, že musím zjistit, co je to vůbec zač. (Čtu) Tělový peeling s čokoládou odstraňuje odumřelé buňky, zjemňuje pokožku a zanechává ji jemně provoněnou. Paráda!

I když se jedná o peeling, zrníčka v něm jsou poměrně jemná, kdybych to měla porovnat s peelingy, se kterými jsem se doposud sehnala. Jeho barva připomíná jakési světle šedé blátíčko. Pokud jde o vůni, ta mě odzbrojila okamžitě. Něco úžasného! Několik výrobků s čokoládou, které jsem doma měla vonělo docela uměle a po chvíli mi začali až smrdět. Tady mluvíme ovšem o úplně něčem jiném. Výrobci doporučují peeling používat 2-3x týdně, každopádně s jeho vůní budu mít co dělat mu při každé sprše odolat :D Pokožka je po něm krásně jemná a provoněná. Co se mi líbí je to, že vůně čokolády není nijak drastická, ale skutečně moc příjemná.

Pokud máte rádi výrobky tohoto typu a jste velkými milovníky čokolády, s tímhle peelingem určitě nešlápnete vedle. Balení 200ml seženete od 79,- (v akci) do 149,-.

Máte s tímto výrobkem zkušenosti? Budu se těšit na vaše komenáře!
Krásný pátek!
Vaše A.

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Já jsem závislák na čokoládě, ve všech podobách :P takže jen jak bych si přečetla, že je s vůní čokolády, byl by můj :P :D takže asi příští objednávka je jasná ;)

    OdpovědětVymazat
  2. mám objednáno a vůně mě už odzbrojila na listě v avonu, moc se na něj těším =)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  3. Už ten obal vypadá nádherně :) musí být skvělý. Jinak já jsem si z Avonu objednala jednou větší objednávku a u Oriflame taky a jinak na ZŠ jsem si objednala tužku na rty a asi před rokem čistící gel, takže to taky zrovna nevyhledávám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Avon už pěkných pár let vynechávám ze svých okruhů, ale tohle nevypadá vůbec zle :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle peeling jsem milovala!! Musím si pořídit další balení :-) doufám, že ho má Avon stále v prodeji. Špatný není ani ve vůni jahod :-) ten stále mám.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři