Aktuálně...

pondělí, dubna 07, 2014

Ahoj krásky,
po pár dnech se opět hlásím. Je neuvěřitelné, jak ten čas letí. Přesně za měsíc mě čeká maturita z němčiny, přesněji didaktický test a písemná část. Zkoušku mám naplánovanou na dopoledne, takže touto dobou už budu na cestě domů, budu jak na trní a budu se modlit, abych uspěla. Tak snad...

V pátek se mi poštěstilo navštívit jeden koncert. Jednalo se o koncert bývalých členů Posádkové hudby. Představte si padesáti členný orchestr v čele s dirigentem a neuvěřitelnou atmosféru. Jsem skutečně ráda, že jsem měla možnost takový koncert slyšet, protože členové se sešli po deseti letech a zřejmě poprvé a naposledy. Nejvíc mě uchvátila skladba z pohádky Princezna se zlatou hvězdou na čele (kdo se "vyzná", byla to ta skladba kdy přijížděl král Kazisvět :D) V televizi je hudba taková nemastná-neslaná, ale jakmile jsem to slyšela naživo, běhal mi mráz po zádech. Jedním slovem nádhera!

Víkend jsem strávila v poklidu a s učebnicemi v posteli, protože mi nebylo zrovna nejlépe. Zase mě zlobí rýma a bolesti v krku, takže snad bylinkové čaje a kapky do nosu pomůžou, ovšem doma už mě to nebavilo, takže jsem se vydala do nedaleké vesničky za svou babičkou. Udělala jsem si cca pěti kilometrovou procházku a pocity? Úžasné! Bylo nádherné počasí a těšil mě pocit, že jsem se na chvíli odtrhla od všech povinností a starostí.

Vzpomínáte si na vlasový článek, ve kterém jsem vám shrnula svoje momentální oblíbence, bědovala nad tím, jak moc výrobků mám a že už delší dobu žádné nové pořizovat nebudu? Zase špatně :D Moji sbírku rozšířily další výrobky, na které chystám recenzi + i nějaký větší článek, který poputuje do redakce Krásná.cz.

V sobotu jsem taky měla možnost po x týdnech navštívit svoji BFF doma a udělat jí společně s jejím přítelem nádherné fotky. Řeknu vám, fotit takový pár je jedna radost. Zamilovanost jim doslova koukala z očí a není se čemu divit, že nejlepší z fotek jsou ty "momentky" kdy se na sebe zamilovaně dívají a smějí se. Přesně pro tyhle okamžiky ráda fotím.

Během tohoto týdne by se na blogu měli postupně objevovat veškeré články, na které jsem vás nalákala :) Mrzí mě, že jsem na tom s časem tak bídně a veškeré věci, co mám ráda a co mě baví musí jít stranou (blogem počínaje). Jak už jsem ale psala několikrát, snad po maturitě bude na všechno víc času a budu moct zrealizovat veškeré plány, které s blogem mám.

Pokud jde o plány po maturitě a veškerých zkouškách, ráda bych začala navštěvovat místní jezdecký klub, ve kterém jsem začínala jezdit (to mi bylo 6 let). Zase bych byla blíž k něčemu, co mě nějakým způsobem naplňuje a těší, takže snad se zadaří :)

Přeji vám krásný zbytek dnešního dne! Já se přesouvám opět k didaktickému testu z německého jazyka :-/
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Bylo krásně? mě mrzl v sobotu teda zadek....až v nedělu bylo kolem 5 odpoledne hezky...

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mám na mysli neděli a bylo krásně, jinak bych se nikam nevydala :) V sobotu tady sice bylo počasí nic moc, ale rozhodně ne nejhorší :)

      Vymazat
    2. Nevím odkud si, ale tady normálně v nedělu lilo jak z konce a fakt byla zima....je to zajímavý, že? pár kiláků a jaký je to rozdíl...

      Vymazat
  2. Ano, o víkendu bylo moc krásně :)
    Máš nasazené příčesky,že?

    OdpovědětVymazat
  3. to urcite zvladnes ziadne strachy!
    Ak mas rada NIVEU pozyvam na giveaway o nove telove mlieka, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/04/nivea-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři