Nové radůstky z DM

neděle, března 09, 2014

Ahoj krásky,
tak jaký jste měli víkend? U mě byl opět hektický a plný starostí nebo různých povinností. Zvládla jsem udělat seminární práci, pár dalších otázek a pustila jsem se do německých překladů. Dnes bych vám chtěla ukázat (jen v rychlosti) tři výrobky, které jsem si pořídila. Normálně jsem neměla nakupování kosmetiky nijak v plánu, ale po drogeriích jsem si krátila čas, kdy jsem čekala na autobus.


Balea balzám na rty s mandlí
Nikdo nemá rád suché a popraskané rty, ani já ne a ty moje už hodně dlouho volaly po nějakém balzámu. Jsem hrozně ráda, že jsem na tento narazila, protože je naprosto úžasný! Nejde mi ani tak o tom, že je to klasický průměrný drogerkový balzám na rty, který by jste měli mít pořád po ruce, protože s ním rty pro dostatečnou hydrataci musíte natřít častěji, ale ta jeho vůně! Mandle já můžu, ať jde o ty k jídlu, v nějakých sprchových gelech nebo tělových mlékách. Hned jak budu mít možnost si kupuji další balení, protože to co mám teď se mi doslova ztrácí před očima.

Balea maska z mrtvého moře
Z těch "pytlíčkových" masek od Balei co jsem zatím vyzkoušela se mi tato zdá jako ta nejlepší. Uvnitř se skrývá nepěkně vypadající blatíčko, které vám s obličejem udělá zázraky. Pleť krásně vyčistí a dá ji svěží vůni.

Balea tělový olej s kokosem a vanilkou
Kokos a vanilka, další vražedná kombinace, tedy alespoň pro mě. Mohla bych se vůni oleje doslova utlouct! Aby jste tomu rozuměli, patřím k těm, kteří když mají sušší pokožku, a když na sebe vážně kašlu a nepoužívám žádná mléka ani krémy, začne se ze mě jak kdyby prášit když po sobě přejedu - odírá se suchá kůže. Navíc, oleje mi jsou tak nějak milejší a bližší a konkrétně v tomto bych byla schopná ležet naložená od rána do večera. Nejen že krásně voní, ale kůži krásně promastí. Na druhou stranu na sobě nebudete mít mastnou vrstvu oleje, ale olej se krásně vstřebá do pokožky. Tohle je přesně ten případ jako s balzámem na rty, brzy poběžím pro další :)

Máte s některým z výrobků zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Já jsem z něj nadšená a jak píšu, hned při první příležitosti kupuju další balení ;)

      Vymazat
  2. No právě tato maska mě štípala :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě moc nevyhovovaly ty s ovocem (především ta jahodová :-/ ) ale s touhle jsem vážně spokojená :)

      Vymazat
  3. Nezkoušela jsem ani jedno, ale olej mě zaujal. Vanilku sice nijak zvlášť nemusím, ale kokos není vůbec na škodu :) Zřejmě se po něm mrknu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ;) já oleje miluju a tenhle se stal hned mým oblíbeným :)

      Vymazat
  4. Olej vypadá moc dobře! asi se po něm taky kouknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je to momentální oblíbenec č. 1 v péči o tělo ;)

      Vymazat
  5. Verčo, pořád jsem si nebyla jistá, jestli náhodou ten tělový olej s vůní kokosu a vanilky nemám doma, tak mi to nedalo a šla jsem omrknout zásoby. No a byl tam, takže jsem ho hned očuchala a voní naprosto božsky, takže chudák jen čeká na to, až na něj při spotřebovávání přijde řada :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/spotrebovano-unor-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, vidíš to Lucinko ;) u mě padne za vlast hodně rychle, to vím už teď :)

      Vymazat
  6. asi se budu muset po tom balzámku taky podívat :)

    OdpovědětVymazat
  7. Balzámy na rty od Belea mi příjdou strašné :) Jinak mě ale docela zaujal ten tělový olej, asi po něm mrknu...

    Giveaway o štětec Real Techniques

    OdpovědětVymazat
  8. Och bože, Balea olej s vôňou vanilky a kokosu... Presvedčila si ma, mrknem po ňom!! Baleu mám totiž radšej a radšej. A keď už budem v tom DM-ku, tak mrknem aj na balzám na pery... a na všeličo iné :D :)
    Gold Phoenix

    OdpovědětVymazat
  9. Dávej k tomu i ceny prosím prosím :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři