SYOSS Keratin Hair Perfection Shampoo - recenze

sobota, února 15, 2014

Ahoj krásky,
dnes tu máme jednu recenzi zaměřenou na naše vlásky, konkrétně se jedná o nový šampon od značky SYOSS, který je určený pro suché a poškozené vlasy. Na tuto novinku jsem narazila úplnou náhodou, kdy jsme měla v plánu si v drogerii koupit něco úplně jiného, co by mým vlasů vrátilo trochu života. Nakonec jsem však odešla s tímto fešákem a vůbec toho nelituji!


Složení tohoto šamponu by mělo vaše vlasy posílit až o 100%. Keratin pronikne hluboko k vlasovým buňkám a dodá vlasům zářivý lesk a třpyt. Tak, to bychom měli hodně stručnou charakteristiku šamponu od jeho vývojářů. Jak to vidím já?

Z šamponu jsem skutečně vedle! Zaujal mě svým luxusním vzhledem, kombinace měděné metalické, černé a bílé barvy na mě působí podobně luxusně. Je v klasickém balení, které ho obsahuje 500ml, jak jsme u Syossu zvyklí. Ihned po otevření uzávěru mě do nosu praštila nádherná vůně, kterou bych byla schopná čichat klidně půl dne. Po nanesení trochu šamponu do dlaní na vás vykoukne zářivá perleťová tekutina s velkým množstvím shimmeru. Nemusíte se ale bát, po umytí vlasů tímto šamponem žádné třpytky ve vlasech mít nebudete :)

Pokud jde o aplikaci, šampon se nanáší velmi snadno a stačí ho skutečně troška, protože hodně pění. Po opláchnutí vám vlasy zůstávají nádherně voňavé. Šampon jsem si zamilovala hlavně proto, že mi udělal luxusní vlásky i bez použití dalšího balzámu, masky, oleje atd. K dostání v této řadě je i kondicionér a nějaké vlasové kůry. Co se mi ještě na designu této řady líbí je to, že má na sobě napsaná čísla od 1 do 3, která určují pořadí, ve kterém máte jaký výrobek použít. Zatím mám tedy jen šampon, ale protože mě vážně uchvátil, určitě si dokoupím i zbytek řady :)



Pokud vás šampon, nebo jiný z výrobků, zaujal, doporučuji pro něj utíkat do drogerie Teta, kde jsem ho kupovala i já a kde na něj právě probíhá akce. Jak je to v jiných drogeriích zatím nevím. Šampon seženete v rozmezí od 80,- do 100,-

Nakonec přidávám fotku mých vlasů po použití samotného šamponu :) 


Už jste tyto novinky zahlédly nebo je dokonce máte doma?
Budu se těšit na vaše komentáře :) Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

20 komentářů

  1. Vypadá pěkně. Zejtra se chystám do drogérky, tak na něj určitě mrknu a asi i nejspíš vyzkouším podle toho, co píšeš =).

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem ho už viděla a přemýšlím o něm :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. tak ten ma teda zaujal! a je vhodný aj pre tmavé vlásky? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko já myslím, že je jedno jestli jsi brunetka nebo blondýnka ;)

      Vymazat
    2. Verunko já myslím, že je jedno jestli jsi brunetka nebo blondýnka ;)

      Vymazat
  4. Díky za tip, rozhodně mě zaujal. Syoss jsem už nějaký ten pátek neměla a tenhle jsem zatím nestihla zaregistrovat. Každopádně jelikož teď vlasy regeneruju jak se dá, určitě ho zkusím :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/02/limitky-produkty-essence-jaro-2014.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se snažím o regeneraci, protože peroxid a barvení s nimi udělal skutečně paseku :-/ a tento mi moc vyhovuje :)

      Vymazat
  5. Taky jsem SYOSS dřív používala, takový ten bez silikonu a taky se mi na něm hrozně líbila ta vůně :) ale po pár týdnech mi přišlo, že se mi po něm hrozně mastí vlasy, jako by mi je občas ani neumyl :D tak jsem zase přešla k jinému... ale asi hodně záleží na typu vlasů :)

    http://barukrizova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tenhle vidím poprvé, ale dávám si ho na svůj seznam, jelikož mě strašně láká vyzkoušet! :)

    OdpovědětVymazat
  7. wau tak toto sa mi fakt páči. Pri najbližšej návšteve drogerie kupujem :)

    OdpovědětVymazat
  8. vyzerá že robí fakt krásne vlásky :) od Syossu som šampón ešte nemala, ale tento sa mi pozdáva.. poslednú dobu mi veľmi vyhovujú výrobky s obsahom keratínu...

    OdpovědětVymazat
  9. Šampón vypadá zajímavě :), žehlila si ještě poté vlasy nebo ne? Máš je krásně uhlazené :).

    OdpovědětVymazat
  10. Je dokonaly holky, mam i kondicioner a oboji je uzasne .. Ta vune, nekdy mam pocit ze mam ne sobe nejaky luxusni parfem, citim to porad a vlasky z toho mam krasne :-) Doporucuji.

    OdpovědětVymazat
  11. ja mám s týmto šampónom presne opačnú skúsenosť. vôbec mi nepení - ale naozaj že vôbec! a vlasy mám po ňom nepríjemné na dotyk,suchšie ako obvykle a rozlietané kade-tade :/ u mňa to je veľký prepadák. ale tak každému sadne niečo iné :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zkusila jsem, ale nic extra... mnohem lepsi je konkurecni sada s keratinem :) hned po prvnim umyti jsou vlasy uhlazenejsi a jemnejsi :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj prodlužuje rychle vlasy?? a jestli ano o kolik cm asi za měsíc vám dorostli?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :) Já tedy nějaké prodloužení nezpozorovala, ale mým vlasům sedl dokonale a pomohl, co se kvality týče. Byly po něm jemné, voňavé a krásně lesklé :)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři