ROYAL BLUE DRESS

úterý, února 18, 2014

Ahoj krásky,
vím, že jsem vám slibovala představit svoje nové leopardí šaty, ty si ale na samostatný článek ještě chvíli počkají, protože se mi stala jedna věc o kterou se s vámi prostě musím podělit (možná se mi pak uleví). Každopádně o šaty se jedná tak i tak.

Už jsem se tu zmiňovala o svatbě, která se uskuteční tuto sobotu. Na ni jsem měla vyhlídnuté a taky objednané krásné krajkové šaty v královsky modré barvě. Jelikož zboží mělo jít přes jednu slečnu, který prostřednictvím FB stránek objednává věci ze zahraničí, šaty jsem objednala hned po novém roce, protože dodací doba byla 4-6 týdnu a chtěla jsem mít jistotu, že do té svatby určitě přijdou. Předevčírem jsem slečně psala, protože už jsem se začala obávat toho, že na mě snad i zapomněla a šaty neobjednala. Odepsala mi, šaty přijdou za 2 týdny. Tak a je to v pr....., pomyslela jsem si a začala se prohrabovat ve skříni mezi tím kvantem šatů, které bych si mohla vzít. Výběr vypadal asi takhle: Moc plesový, moc kamenů, moc velký, moc krátký... Nevybrala jsem si ani jedny.

Na fotce vypadají docela "rozplácnutě" a to jsou to Ska , fotky na postavě přidám až po svatbě ;)
Pořád se mi hlavou honilo, které z těch co mám by byly nejideálnější, ale pořád mě nic nenapadalo. Zachránila mě až moje máma, kdy mi z Brna volala, že našla krátké šaty v té barvě, co jsem chtěla. Byla jsem už tak zoufalá, že jsem jí kývla. Když přijela a s nadšením mi šaty ukazovala, padla mi brada. Ta barva, ten střih, to zdobení! Wow! Skutečně jsem byla zachráněna.

Šaty si na svatbu beru, dělají krásnou postavu a jsou hrozně příjemné na nošení. Plánuji k nim vzít černé lodičky a psaníčko. Pokud jde o líčení, chtěla bych vám sem dát jednu ukázku královsky modrých očiček a nehty. Nehty budou aktuální, ale líčení ne. Budu mít totiž prodloužené řasy způsobem řasa na řasu, takže si nechám jen pohled mrkací panenky a vyhraju si s konturami obličeje + rty nazdobím nějakým leskem. Určitě této příležitosti věnuji speciální článek ;) 

Tak a teď od počítače ke složkám s maturitními otázkami do práva :)
Co vy a královsky modrá barvička?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Krásné šaty, v nich vynikne tvá postava. Moc mne zajímají ty lepené řasy. Prosím zkus o tom napsat článek. Přemýšlím o tom, ale zatím jsem proti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Martinko, článek určitě napíšu. Taky to bude moje první zkušenost tak jsem zvědavá :)

      Vymazat
  2. opravdu KRÁLVSKY modrá ! Moc se mi barva líbí

    Nicole blog

    OdpovědětVymazat
  3. O nalepovacích řasách určitě napiš, na to jsem zvědavá!:) A šaty mají nádhernou barvu, jen nemusím, když jsou takhle nařasené:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty jsou úžasné! modrou moc nemusím, ale tahle je nádherná :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři