Přípravy na svatbu

neděle, února 16, 2014

Ahoj krásky,
včerejší den stál vážně za to. Od rána jsem se nezastavila, protože mě čekal docela náročný den. Dopoledne jsem na sebe měla trochu času, takže jsem ho využila ke cvičení, zkulturnění se a napsání recenze na skvělý šampon s keratinem od Syossu. Potom už vše začalo. Přesunula jsem se do nedaleké vesnice, kde jsem česala a líčila dvě kamarádky na ples (fotky až v samostatném článku) a potom mě čekalo pečení cukroví.

Girl | via Facebook

Asi by bylo dobré uvést na pravou míru to, že se nejedná o moji svatbu :D Když se nad tím zamyslím, v dnešní době bych se vdala snad jen za trest.. a když pozoruji ty starosti a přípravy okolo, tak snad i tajně.. Vdáva se moje... vlastně ani nevím, co to moje je, ale vím, že mojí mámy sestřenka. Ze spálenýma rukama od žehličky a kulmy na vlasy jsem se stačila popálit i o vytažené plechy z trouby (to je tak, když vám máma opře plech o ruku, když máte tričko s krátkým rukávem) :D Návštěvy u těchto příbuzných mám ráda, protože se z každé věci dokáže udělat ta největší sranda a vy se v jednom kuse smějete. Jinak tomu nebylo ani dnes :) Ani nevím, kolik druhů cukroví mi prošlo pod rukama, ale odjížděla jsem s kokosem za nehty, čokoládou ve výstřihu a marmeládou až za ušima :D

Svatba je v sobotu a my se jí budeme účastnit hned od rána. Bylo mi totiž svěřeno zdobení aut stuhami. Jen se modlím, aby mi do té doby přišly šaty, které jsem si objednala. Pokud budu mít to štěstí a šaty v týdnu přijdou, určitě vám je ukážu, k nim i botičky a nebude chybět ani chystané líčení a vlasy.

Pokud jde o vlasy, bude to docela oříšek. Po obřadu totiž odjíždím společně s otcem a sestrou na dětský karneval, protože otec je pořadatel a my jsme u vstupu. Jelikož je karneval zaměřený na sporty, řekla jsem si, že by nebylo špatné převléknout se za parkurovou jezdkyni na koni (závodní oblečení, bílé rajtky, sako, přilba bičík...), pod rameno plyšového koníka a šlo by se. Bylo by mi hezky teplo a bylo by to fajn. ALE... Jedna paní, která se na pořádání také podílí mi přidělila naprosto jinou roli, roztleskávačku. Jak kdyby věděla, že střapce mám schované doma :D Achjo.. nadšená z toho nejsem, protože se pořád zbavuji angíny a v tílku a mini sukýnce tomu asi moc nepomůžu... Co se dá dělat.

Na svatbu zrcadlovku beru na 100% takže každou volnou chvíli se budu snažit udělat nějaké fotky abych se s vámi mohla o několik střípků z onoho dne podělit :)

Mějte se krásně!
Vaše A .

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tak na fotky ze svatby už se moc těším!:) Taky v brzké době na jednu jdu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Už se hrozně těším až nám ukážeš jak budeš vypadat na svatbě :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři