Permanentní řasy - moje zkušenost

čtvrtek, února 20, 2014

Ahoj krásky,
jak už jsem se zmiňovala v předchozím postu, chystala jsem se na jednu proceduru, po které jsem měla mít oči jako mrkací panenka. Možná tušíte správně, řeč je o permanentním prodloužení řas. Normálně bych se do prodlužování asi dvakrát nehrnula. Řasy jsem si pokaždé prodloužila sama podle potřeby a to klasickými nalepovacími řasami v celku. Mým jediným štěstím je to, že jsem se je naučila lepit skutečně precizně a vybírala jsem si pokaždé mezi takovými, které sice byly hodně dlouhé, ale přesto na oku vypadaly přirozeně a už několikrát se mě pár lidí zeptalo, jestli jsou řasy moje nebo ne.


Na Vánoce jsem od své babičky obdržela poukaz právě na permanentní prodloužení, takže by byla škoda ho nevyužít. Na dlouhé řasy si docela potrpím a určitě to bude jedna z dalších zkušeností. Stačilo se tedy domluvit s L. na termínu a mohlo se jít na to. Schválně jsem s prodlužováním nespěchala a řasy si nechala udělat až před svatbou, na kterou se o víkendu chystám.

S L. jsem byla domluvená, takže stačilo už jen přijít k ní. Líbil se mi její přístup. Všemu předcházela otázka, jestli nejsem na něco alergická, hlavně co by mělo spojitost s očima. V tomhle směru jsem bezproblémová, takže se mohlo přejít rovnou k řasám. Nejdřív mi byl odlíčen zbytek make-upu z očí, potom (pro někoho možná ta nejnepříjemnější část) mi byly podlepeny spodní řasy, aby se L. vyhnula případnému slepení. Musím říct, že v tomhle mě inspirovala. Sama jsem řasy prodlužovala i když ne permanentně ale za pomocí trsů a je pravda, že při použití gelových podložek jsem vždycky ztrácela nervy. Každý má jiný tvar oka a podložky se vám nepřizpůsobí, takže asi taky zavedu tuhle metodu. Dál mi byly řasy odmaštěny, řekla jsem si, jaké řasy bych zhruba chtěla, nechala jsem si i poradit a šlo se lepit :) I když jsem si zvolila řasy ala mrkací panenka, celkový výsledek se mi nezdá příliš tvrdý a nijak přehnaný. U mě zkrátka dobrý :P


Počítala jsem s tím, že si poležím minimálně tři hodiny, ale já mohla za hodinu a půl odcházet se vším všudy. Z výsledku jsem nadšená a určitě ve mě L. našla pravidelnou zákaznici. Řeknu vám, že je naprosto skvělé, když se nemusíte líčit. Já si nanesu max. make-up a můžu vyrazit. Pro pronikavější pohled si nanesu černou linku na spodní víčko, kterou večer snadno odlíčím. Zatím nevím, jak je to s řasami při tvorbě nějakého líčení, ale mám v plánu to vyzkoušet. Každopádně až po svatbě, abych L. tento super výsledek nezničila :D

S vypadáváním a následným doplňováním řas počítám a kdo si chce nechat prodlužovat řasy, měl by určitě taky. I když to není nejlevnější záležitost (pokud tedy nemáte nějakou kamarádku, která si za to vezme pár stovek a udělá vám to doma na gauči) jsem s prodlužováním vážně spokojená a na nějaký čas u něj zůstanu, protože je to skutečně skvělá alternativa, jak si vytvořit look mrkací panenky a nestrávit přitom hodiny před zrcadlem.

Co vy a permanentní řasy? Máte zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Moje kamarádka to dělá doma a chce zato právě jen těch pár stovek. Vždycky odcházím velmi spokojená, ale mám problém, že vždycky po aplikaci mám rudé oči a to třeba pak i 3 dny :( Ale je super, že se musím prakticky ličít a oko mi krásně vynikne díky řasám, ale moc dlouho mi nikdy nevydrží :( Nevím čím to je, ale do 14 dnů mám skoro všechny pryč. Hlavně když se ráno probudím mám jich v posteli plno...Te´d jsem dlouho bez nich a moje řasy se vzpamatovávaj, tím že to lepí řasa na řasu, tak jdou dolu i moje řasy, mám je nyní hrozně krátké a pomaličku dorůstají :( Ale na léto je to ideální záležitost, takže určitě zrovnu vyrazím na řasy :)
    http://luci-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Take se chystam prvne na rasy,tak snad budu take spokojena. Zalezi asi na typu ras,nechci moc dlouhe a vyrazne,ale aby to vypadalo prirozene. JA mam sve rasy kratke a rovne,takze jsem zvedava,jak to na nich bude vypadat.

    OdpovědětVymazat
  3. Prima článek, díky za něj. Těším se na další reporty :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já bych do těchto řas asi nešla... Jsou hezké, to jo, ale jen po doplnění... vůbec se mi nelíbí, jak na konci měsíce vypadají a pak trčí jen třeba jeden chlup...

    OdpovědětVymazat
  5. Zvažovala jsem je, vypadají opravdu pěkně a ušetří dost práce s líčením, pokud to člověk nutně nepotřebuje, odrazuje mě ale dost vysoká pořizovací i udržovací cena, když vezmu v potaz, že své řasy mám poměrně dlouhé i husté. Takže to zatím nechám u ledu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Mít penízky na pravidelné doplňování, hned bych si je nechala taky udělat.Bohužel finance nejsou a tak si musím vystačit s tím co mám :) ale jinak se mi na ostatních hrozně moc líbí !:)

    OdpovědětVymazat
  7. Měla jsem je udělané dvakrát. Když jsem je měla poprvé, byla to u nás novinka, takže stály fůru peněz. Nosila jsem je asi půl roku, možná o něco déle. Podruhé jsem je dostala k narozeninám loni v červenci. Nechala jsem si je udělat před dovolenou, abych neměla starosti s líčením a i přesto vypadala k světu. To, že mi paní kápla lepidlo do oka a já pak asi 3-4 dny trpěla jak zvíře, dobrý. Řasy jsem měla asi dva měsíce skoro stejný jako na začátku, na doplnění jsem pak už nešla, protože si paní účtovala 100 korun za každý týden, po dvou týdnech 200, po třech 300 a podobně. Já bych po těch dvou měsících pravděpodobně platila víc, než za nový. Do prodloužení bych už v životě nešla (a řekla jsem mamce, že když mě to znovu napadne, tak ať mi jednu vrazí, abych se probudila), potom jsem dávala řady hodně dlouho zpátky do pořádku.

    OdpovědětVymazat
  8. Taky je mám a jsem maximálně spokojená! Nemůžu si je vynachválit. :) je teda fakt, že v tomhle ohledu jsem šílená citlivka, takže právě při podlepování spodních řad trpím :D ale to jsem prostě já :)
    Řasy krásně vypadají a dokonce i nenalíčený člověk vypadá dobře ;) :P navíc mě je dělá sestřenice, šikovná kosmetička, takže + navíc :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já s permanentními řasy osobní zkušenosti nemám, i když bych i já měla ráda mrkačky. Ale po zkušenostech mých kamarádek a sestry je oželím a raději si řasy budu lepit a večer oddělávat.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři