MOTD: Natural make-up

pondělí, února 03, 2014

Ahoj krásky,

(pro rejpaly) Šlo mi hlavně o to, aby na fotce vynikly oči, proto je
zbytek hodně rozmazaný a retušovaný :)
dnes tu pro vás mám po dlouhé době jedno líčení :) Konečně jsem do "provozu" zapojila paletku s očními stíny, kterou mi nadělil Ježíšek.. Tak fajn, táta.

Řekla jsem si, že s nakupováním očních stínů už si dám na nějaký čas pokoj, protože jich mám doma tolik, že bych si rovnou mohla otevřít nějaký krámek a nebo líčit lidi na potkání. Na druhou stranu, je fajn mít takovou velkou škálu barev a experimentovat při různých líčeních :) Paletka se 168 odstíny se mi osvědčila hlavně při líčení slečen na různé plesy. Pokaždé se v nich totiž nacházela nějaká barvička, která se shodovala s šaty, které si slečny měly v plánu obléci, takže bylo všechno perfektně sladěno a celkový výsledek stál vážně zato :)

Paletka, kterou jsem dostala na Vánoce, v sobě má celkem 24 očních stínů a 8 bronzerů v různých odstínech. Vrchní část obsahuje velké zrcátko. Tahle kombinace mi vyhovuje mnohem víc, než kdyby v sobě paletka měla nějaké tvářenky, na ně si totiž moc nepotrpím a dokážu se bez nich obejít. Převažují v ní neutrální a zemité odstíny, které mám ze všech nejradši a využívám je jak jen to jde. Perfektně se hodí na běžné líčení do školy a s některými stíny se dá dobře upravit i obočí :)


Mé dnešní líčení se skládalo právě z těch tlumenějších barviček, zkrátka nic výrazného. Do vnitřního koutku oka jsem použila bílý stín, který má v sobě i shimmer a oko tak krásně prozářilo, na zbytek víčka jsem použila stín, který se nesl v hnědém tónu, ale na oku házel odstíny, řekněme do rezava a nakonec jsem ohyb oka vykreslila tmavším hnědým stínem. Černé lince jsem se tentokrát vyvarovala, protože jsem nechtěla oko nijak zmenšovat. Stačilo nanést už jen řasenku a líčení bylo hotové :)


Máte i vy rády neutrální a přirozená líčení nebo si potrpíte na výraznějších barvičkách?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. moc pěkné!! :)
    mě se stíny nikdy tak pěkný nepovedou :(

    OdpovědětVymazat
  2. Takové krásné líčení :) Opravdu povedené :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ráda jak výrazné tak i přirozenější:) Přece jen všude se hodí něco jiného:)
    Každopádně paletka i líčení se mi moc líbí!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Nevím, jak jiní, ale já si potrpím na všechny možné barvičky :D Záleží na celkovém stylu, ke kterému poté vybírám líčení jako dotvoření celkového dojmu. Ale často používám právě kombinaci tří různě tmavých odstínů stejné barvy. Na větší míchaní mě moc neužije :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné líčení, určitě se tebou inspiruji! Akorát příště prosím vyfoť i zavřené oko, aby šly barvy a celý postup lépe vidět ;) Jinak paletka vypadá úžasně. To já mám přesně opačný problém. Mám totiž silný nedostatek jakýkoliv očních stínů a nějakou větší paletku nemám žádnou :D
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná paletka, hlavně mě zaujaly ty bronzery. tatínek je šikovný :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-leden-2014.html

    OdpovědětVymazat
  7. Překrásné líčení! To hnedle zítra vyzkouším do práce :-)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu moc ráda, když se také zapojíš > http://www.chicoco.cz/2014/02/giveaway.html ♥

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři