GETFASHION.CZ

středa, února 19, 2014

Ahoj krásky,
v dnešním postu bych vám chtěla představit jeden eshop, který si oblíbí všechny milovnice (možná i milovníci) módy. Jedná se o eshop www.getfashion.cz.  Najdete na něm jak dámské tak i pánské oblečení a nechybí ani sekce s doplňky.



Každé kliknutí na tomto webu jsem si užívala, protože při každém přesměrování na další stránky s různým oblečením mi srdce plesalo a já zatoužila mít nejednu věc ve svém šatníku. Nákup na těchto stránkách byla doslova procházka růžovým sadem. Web je velmi přehledný, všechno oblečení je děleno do různých sekcí, ceny jsou přijatelné a případná komunikace parádní!

Zalíbilo se mi několik zimních bund a kabátků, ale při pomyšlení na to, že letos už asi sníh neuvidíme jsem se přemístila, jak jinak, než k záložce se společenskými šaty. Do oka mi padly právě tyto, které můžete vidět na fotce.

Jedná se o mini šatičky s leopardí sukní a černým horním dílem, který je velmi zajímavě řešený. Šaty jsou provedeny v univerzální velikosti, takže se snadno přizpůsobí postavě. Pokud by jste náhodou měli obavy, že by někdo mohl zatáhnout za zip, který je na šatech našitý, nemusíte se bát. Je falešný a žádná tragédie či nehoda tedy nehrozí JŠaty mi perfektně sedí a co se mi na nich hodně líbí je i to, že se mi při každém kroku neshrnují nahoru a vršek šatů nesjíždí dolů. Za to velký palec nahoru.

Fotky foceny v ne přiliš dobrém, zdravotním stavu :D
Eshop bych určitě doporučila a troufám si říct, že si z něj vyberou jak obyčejní tak i náročnější zákazníci.
Znáte tento eshop?
Mějte se krásně!
Vaše A.


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tak tyhle jsou úžasné! Hned jdu eshop prozkoumat :)

    OdpovědětVymazat
  2. E-shop neznám, ale ty šaty jsou parádní :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Hellohello
    You have a beautiful Blog. Have short stop by and Win fabulous Heels @ The EnVogueCoop
    enjoy
    xxx

    OdpovědětVymazat
  4. To se mi zamlouvá, musím to jít omrknout :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři