Gestil Wonder maska na vlasy - recenze

sobota, února 01, 2014

Ahoj krásky,
už tu dlouho nebyl žádný vlasový post ani žádná recenze, takže vám v dnešním článku přináším obojí. Na Vánoce mi Ježíšek přinesl masku na vlasy, o které jsem se dočetla na internetu. Byla vychvalovaná a označována jako vlasový zázrak. Jelikož jsem se dala na dráhu blondýnky a peroxid s různými zesvětlovači vlasům dobře dvakrát neudělaly, chtělo to nějakou regenerační masku.



Jedná se o regenerační zábalový vlasový krém, který je ideální pro vlasy s poškozeným vláknem vlivem trvalé, častého žehlení, natáčení, barvení či odbarvování. Hodí se i pro jemné vlasy se sklonem k padání a pro prodloužené vlasy. Obsahuje výtažky z bambusu a údajně by měl obsahovat i výtažky z býčích žláz. Vlasům dodává lesk, hebkost a hydrataci. Dá se použít jako balzám po každém umytí vlasů nebo jednou za čas jako vlasový hodinový zábal. 

Tak, to by byla stručná charakteristika samotné masky, teď se vrhnu na moje zkušenosti a poznatky :) Hned na začátku říkám, že maska je vážně skvělá. Zaujal mě už jen její obal, který je černý a na sobě má, jak jinak, než bílý potisk. Balení je plastové a k dostání v 300ml nebo 500ml provedení. Po odšroubování víčka uvidíte bílou, docela tekutou "hmotu", která voní hodně přírodně. Žádnou převoněnou kašičku nečekejte. Řekla bych, že to je jeden z důvodů, proč hodně slečen tuhle masku odsoudilo, prostě jim smrdí, ale co čekat, když se v ní nachází jen přírodní složky.. Mě vůně nevadí, dá se snést :)


Masku používám při každém umytí vlasů, ale dávám si ji na vlasy i jako zábal. Když jako kondicionér , tak ji ve vlasech nechávám 10-50 minut, u zábalu je to cca 60 minut. Je to jediná maska, která na mých vlasech skutečně udělala nějaký rozdíl. Od té doby, co jsem blond mám vlasy docela krepaté a zůstanou tak, pokud na ně nedám nějaký regenerační olejíček nebo jiný vlasový přípravek. Po téhle masce ale nic používat nemusím a vlasy mám i tak krásně hebké, jemné a uhlazené. Býčí žlázy zřejmě na odbarvené vlasy skutečně fungují :)

Mám 500ml balení a už teď vím, že jakmile mi maska dojde, objednávám další, protože pro mé vlasy je to učiněný zázrak :)

Máte i vy svoji oblíbenou masku? Slyšeli jste už o této Gestil Wonder?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Tyo já si ji snad už konečně taky objednám :D :-) Chci ji už minimálně rok, ale furt né se rozhoupat...

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ji mám a je super, i to, že mi nevoní přežiju, protože funguje. :)

    OdpovědětVymazat
  3. já jsem ji taky zkoušela, ale vůbec mi s kvalitou vlasů nepomohla :/

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som si tuto masku chcela kupiť, ale myslím že to bolo dávnejšie a nenašla som ju na žiadnom slovenskom e-shope, ale popozerám sa opäť, lebo vidím že si s nou spokojná aj ty :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle si už delší dobu přeji, takže doufám, že po pořízení budu taky tak spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  6. Furt na ní koukám v drogérce a nikdy jí nevezmu! :D

    OdpovědětVymazat
  7. Přemýšlím pořád nad ní :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já jí mám taky, ale tedy mě zas tak neuchvátila. Dávala jsem si jí na těch 60 minut a nijak velký rozdíl jsem neviděla a ano smrdí mi =D. Teď už používání flákám a dám si jí jednou za čas.

    OdpovědětVymazat
  9. O téhle masce neboli zázraku na vlasy jsem slyšela už několikrát. I mnoho mých kamarádek mi jí doporučovalo. Pak jsem na ní nějak zapomněla, takže ti děkuji Angee za připomenutí :-) jakmile budu zase někde na nějakém e-shopu něco objednávat a budou jí tam mít, tak jí hned beru!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři