Chceš zhubnout? Tak začni jíst! - Krásná.cz

úterý, února 18, 2014

Ahoj krásky,
dřív, než vám ukážu ukázku mého líčení, které jsem pro vás vytvořila, se s vámi podělím o svůj článek, který dnes vyšel na webu Krásná.cz. Jistě víte, že jsem se zaměřila na zdravý životní styl, takže jsem si o něm začala leccos zjišťovat. K mému překvapení jsem narazila na pojem "bazální metabolismu". Ano ano, ve dvaceti letech jsem toto slovní spojení slyšela poprvé a absolutně nechápala, o co jde. Taky jste si mysleli, že věčným hladověním a nejezením  budeme mít postavičku jak modelky z VS? Já ano.. a nečekaně, špatně!

Článek o bazálu mi tak nějak otevřel oči a proto jsem se rozhodla ho sepsat sama a poslat dál do světa, aby i ty slečny, které o něm zatím taky nemají ani páru, věděly, že mohou hubnout aniž by si odepřely nějaké jídlo.



Když jsem si začala sama hlídat bazál a podle zapisování si počítat, kolik kalorií jsem do sebe byla schopná za celý den dostat, nevěřila jsem vlastním očím. Můj bazální metabolismus měl být nějakých 1400kcal a já do sebe za celý den nedostala ani 500kcal :D O tom ale někdy příště a na mém druhém blogu, který je věnován zdravému životnímu stylu ;) 

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Mám to tak přesně stejně:D Za den toho do sebe dostanu málu, což je špatně, ale někdy se prostě stane, že hlad vůbec nemám. A cpát to do sebe násilím by mi asi nešlo:D

    OdpovědětVymazat
  2. Zajímavý článek. Ale co když mi vychází bazální 1434,1553 a aktivní 1577,57083? To můžu denně spálit jen 140 kalorií mezi těmi hodnotami, jinak bych klesla pod minimum?

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasný článok :) Si proste šikulka, snáď aj ostatní rýchlo pochopia, že vyhýbať sa jedlu neznamená chudnúť, práve naopak :)

    OdpovědětVymazat
  4. presne tak to je. Už to viem dávno. Čím menej jeme, tym viac si telo uklada. Čím viac jeme, tým sa nám metabolizmus zrychluje.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři