Army make-up

středa, února 12, 2014

Ahoj krásky,
můj zdravotní stav se zatím nijak nelepší, celý den proležím v posteli, navečer si zacvičím Jillian, dám sprchu a ulehám zase do postele. Dnes jsem se ale přemohla. Připravila jsem pro vás ukázku jednoho líčení. Je hodně výrazné a má v sobě zakomponovanou docela netradiční barvu - zelenou. Tento make-up jsem zahlédla u známe make-up artistky Deni Veveričky, od které beru inspiraci snad nejčastěji a taky nejraději. Moje kamarádka mě jí dokonce i párkrát nazvala, především pokud jde o častou změnu barvy vlasů. Prý jsem taková česká Deni Veverička :D :) Danielka je super a má můj obdiv, teď už ale k samotnému líčení.

Výrazné make-upy mám ráda a pokud jde o experimentování, to mám ještě radši. Právě kvůli zelené se mi make-up velmi zalíbil a rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Hned na začátku mi bylo jasné, že bude slušet především brunetkám, každopádně i tak se povedl a byla jsem s ním spokojená.

Hodně dlouho jsem na sobě neměla tolik make-upu, ale pokud jsem chtěla nějakou fotku, která by mohla spatřit světlo světa, musela jsem použít hoooodně korektoru a ještě víc make-upu, abych pleti dala nějakou barvu a zakryla ty velké kruhy pod očima.

Jak už jsem se zmínila, celkový dojem by působil o hodně lépe na brunetce a abych pravdu řekla, koncem měsíce plánuji vrátit se ke své hnědé. Do konce února ale času dost a já se určitě ještě mockrát rozmyslím :D Blond je docela náročná na údržbu a co si budeme povídat, leze i do peněz. Uvidíme.. zase si ale říkám, že na hnědo můžu jít kdykoliv, naopak by to už bylo horší.

Ještě se mi dnes stala taková perlička.. Byla jsem nucena zajít si na poštu vybrat složenky, aby mi nepropadly a po cestě okolo místního obchodu, kde parkují auta s různými dělníky. Ti byli zrovna venku a jeden z nich, slovenské národnosti, si na mě zavolal: HEJ, SLEČNA... TY BY STE BOLA SKVELÁ AKO SEXI VAMPIRKA DO DALŠÍCH DIELOV VAMPIRE DIARIES :D ... Docela jsem koukala, že chlap, kterému mohlo táhnout na třicet zná takový seriál :D Mimochodem, něco podobného mi bylo řečeno i na víkendovém kurzu, tam mě ovšem zaškatulkovali do ságy Twilight :D

Doufám, že se vám líčení bude alespoň trošku líbit :)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. army styl hýbe světem! je super :)
    těším se na znovuhnědou :)
    a s vampire diaries by mě teda nepotěšil.. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Líčení se ti povedlo :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle ti strašně moc sluší!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Hrozně ti to moc sluší! :)
    http://anett01.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. jeeeee to si krasne napisala:) cenim si to! šikula

    OdpovědětVymazat
  6. líčenie je fakt perfektné. Musím povedať, že blond ti pristane, ale tá hnedá mi k tebe pasuje ovela viac, a akosi si stále neviem zvyknuť na tu blond u teba. Takže návrat k hnedej schvalujem :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři