Líčení s paletkou MUA Undressed - Black with a touch of gold

sobota, ledna 11, 2014

Ahoj krásky,
po delší době jsem do rukou vzala své kosmetické štětce a moji oblíbenou paletku MUA Undressed a jelikož už tu delší dobu nebylo žádné líčení, řekla jsem si, že něco zkusím vykouzlit právě dnes.


Odstíny v této paletce jsem si zamilovala hned, jak jsem ji poprvé uviděla někde na internetu. Jsou to barvičky, které se dají nosit pořád a nic jimi nezkazíte. Navíc, pokud nejste fanynky výrazných a pestrých pastelových barev a radši se držíte při zemi, tahle paletka bude přesně pro vás.

Dlouho jsem přemýšlela nad tím, do jakého stínu štětec namočit. Tyhle světlé odstíny nefotím moc ráda, protože i když v reálu výsledek vypadá naprosto skvěle, foťák většinu barev "sežere" a ve výsledku bych vám tu ukazovala holé oko. Vyhrála klasicky černá a zlatá (nesmrtelná) kombinace. Pokaždé, když jsem nějaké líčení dělala, jsem světlejší stín, který jsem poté zkombinovala s černým, dávala do vnějšího koutku oka a černým stínem pak líčení dokončila při stínování. Řekla jsem si ale, že tentokrát zkusím dát zlatou doprostřed (právě proto ten "touch of gold" (dotyk zlaté). Je to zas něco netradičního a jiného, ale výsledek se mi i líbí :)

Postup líčení je patrný z této koláže, kterou jsem pro vás krok za krokem nafotila.

Jak jste na tom vy a výrazná/tmavá líčení?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Moc hezké líčení! :) Jinak jsem přišla na to, že mi v obličeji připomínáš Vendulku utěšitelku z básníků :D a to prosímtě neber nijak špatně! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé :D tak s tímhle přirovnáním jsem se ještě nesetkala :D ale děkuju :P :D :) ;)

      Vymazat
  2. Povedlo se ti :) Tobě moc sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekné, túto kombináciu fakt zbožňujem :)) Som rada, že si ukázala niečo iné, lebo aj ja to robím väčšnou tak - svetlé ku kútiku a postupne stmavovať :)
    Erika's Life

    OdpovědětVymazat
  4. líčení pěkné.. (y)
    Ale neměla by jsi tu lhát...ličení jsi tvořila opravdu dnes? To jsi zase blondyna?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Článek byl přednastavený az na dnes a myslím, ze jde hlavně o líčení a ne o to, který den jsem ho tvořila ;-)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři