Když se daří, tak se daří..

neděle, ledna 26, 2014

Ahoj krásky,
název dnešního postu vůbec neberte nějak negativně, ba naopak. Poslední dny se mi vážně daří a spousta věcí mi vychází ještě líp, než bych chtěla. Jupí! I když bych potřebovala, aby měl den alespoň 40 hodin, nemám moc důvodů si stěžovat :)

Během víkendu se mi podařilo nafotit několik výrobků ke zrecenzování, teď už jen dopsat samotné recenze a budete se moct celý týden na co těšit. Moje "líčící" kariéra se malinko posunula dál. Píše mi víc a víc slečen ohledně líčení nebo účesů na plesy. Tyhle zprávy a požadavky mě moc překvapily a já je s radostí přijímám. Jsem ráda, že se někomu moje práce líbí a že někoho budu moci takhle zkrášlovat :) Stejně tak jsem česala i svoji maminku na myslivecký ples, kterého jsme se účastnili v pátek. Přidávám fotku jako ukázku ;)


Asi nejlepší věcí, která se mi během týdne stala, byla ta, že jsem se domluvila se svojí kamarádkou L. na tom, abych ji dělala modelku skrz líčení na jednom kurzu. Přijde mi to jako skvělá zkušenost, kde člověk může leccos pochytit a zase se posunout o kousek dopředu. Určitě vás budu o celém průběhu informovat a pokud to půjde, pořídím i nějaké fotky :)

Zítřkem mi opět začíná školní týden, čeká mě jedno z mnoha zkoušení + dopisování jednoho testu. Dnešek tedy strávím nad úklidem a nad učením.

Užijte si neděli!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Krásný účes! Držím pěsti s testem. Těším se na reportáž z líčení. Na kursech, kterých jsem se já zúčastnila, to bylo nic moc, ale drahé to ano.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Martinko. Taky bych si do budoucna chtěla nějaký kurz pořídit a kdyby se zadařilo a měla bych úspěch, nebránila bych se nějakému kosmetickému salonku. Každopádně, tady mě těší to, že i jako modelka uvidím, jak to tam chodí a až do něčeho takového půjdu, budu mít trošku přehled :)

      Vymazat
  2. Věřím, že tě to musí moc těšit:)!
    A určitě pak napiš něco o samotném kurzu:) v Budoucnu bych chtěla taky nějaký zkusit, tak by se mi třeba hodila nějaká informace k tomu :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři