3. MY WORKOUT LIST + Food

pondělí, ledna 13, 2014

Ahoj krásky,
další týden za námi, začíná nám  nový a já tu pro vás mám již třetí workout list s přehledem veškerého cvičení. Trošku mě štve, že hned pondělek se nesl ve znamení klidu, ale ten nástup do školy po prázdninách mi dal víc než zabrat. Ze školy jsem odcházela s hlavou o velikosti pátracího balonu a v hlavě mi běhaly jen veškeré starosti a povinnosti, které se motaly okolo školy. Možná některé věci beru až moc zodpovědně, nebo mi prostě začíná docházet, že za dvanáct týdnů maturuju.


Jak už bývá mým zvykem, pod jednotlivými dny jsou názvy videí, která několikrát opakuji. Tento týden jsem zapojila i švihadlo, dostala jsem se i k babičce, abych mohla běhat a řekla jsem si, že zkusím cvičit s Jillian. Vím, že ten největší boom tu už byl, ovšem až teď jsem se nějak rozhoupala k tomu to vyzkoušet. Skutečně má půlhodina takového skotačení tak příznivé účinky? No, necháme se překvapit. Máte s tímto cvičení některá z vás zkušenosti? Budu ráda za jakýkoliv ohlas. Většinou k Jillian připojím i pár sklapovaček nebo dřepů, ale to jen tak pro dobrý pocit :D To by bylo ke cvičení a teď několik fotek z kuchyně ;)

Nejlepší snídaně! Ovesná kaše s banánem a ořechy 

Několik lidí tady na blogu nebo i u nás doma se šíleně divilo, jak velká porce to je. Jedná se o jakýsi "optický klam". Na spodek misky si totiž nakrájím na kostky celé jablko a teprve na něj přijde samotná kaše.
1. jablko na kostky 2. zalité ovesnou kaší 3. ozdobené banánem a ořechy

Klasika :P 

Vaječná omeleta s okurkou, paprikou a cherry rajčátky

Banán, jablko, pomeranč, mandarinky a bílý jogurt

Školní svačina - jablko a vlašské ořechy

Na mých facebookových stránkách jste mohli zaznamenat příspěvek o tom, že jsem chtěla zjistit, co se stane poté, když se vám na běžícím pásu v tří místném poli objeví toto číslo a vy běžíte stále dál. Čísla se vynulují a vy jedete od píky. To samé platí i u času 99:59 :P Tak nějak jsem to tušila, ale prostě jsem se musela ujistit a přesvědčit :D Bylo fajn vidět na displeji takové cifry... 



Mějte se krásně a o zdravém životním stylu a cvičení zase za týden!
Vaše A.

You Might Also Like

2 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři