ASTOR Big&Beautiful Boom mascara - recenze

sobota, prosince 07, 2013

Ahoj krásky,
po delší době vám přináším jednu recenzi na kosmetický výrobek. Dnes jsem se zaměřila na kousek z dekorativní kosmetiky, především řasenku od Astoru s názvem Big&Beautiful Boom.



Řasenku jsem dostala na narozeniny společně s odličovačem očního make-upu, který byl součástí dárkového balení s Heidi na přední straně. Podotkla bych, že jsem si po prvním použití řasenky myslela, že recenze na ni bude spíš záporná než kladná. Moc mi řasy nenalíčila, spíš je jen pročesala a trochu nabarvila.Po dalším použití už ale řasy i prodloužila a tak 

Řasenka se pyšní svým zlatým balením s černým potiskem. Opět se potvrdilo to, že kombinace černé a zlaté je nejspíš nesmrtelná a působí luxusním dojmem. 

Musím říct, že jsem od řasenky očekávala skutečně hodně, protože značku Astor jsem měla za tu jednu z těch lepších. I když vám řasenka neudělá takové řasy, jako má Heidi na obrázku, a spokojíte se s průměrem, bude vám stačit. Řasenka má skvělý kartáček, díky kterému jsem si myslela, že vám z řas vykouzlí oči mrkací panenky. To se nestalo, ale je třeba brát televizní reklamy a různé poutače na tyto výrobky trochu s rezervou. 



Na očích řasenka drží hezky a nijak se nedrolí. Já jí nanáším pouze jednu vrstvu. Nemám ráda, když se na řasách začnou dělat žmolky a z řasenky se stává "asfalt". Jsem ráda za to, že jsem jí dala ještě šanci, každopádně skvělá je na nalepené řasy, tedy na to, když chcete spojit vaše a umělé řasy v jeden celek. Krásně je pročeše a zacelí.


Sama od sebe bych si řasenku nejspíš nekoupila. Vím totiž o levnějších variantách, které udělají daleko lepší řasy. Pokud by jste řasenku chtěli, seženete ji v různých drogeriích se stojany Astor od 188,- (i na internetu, samozřejmě).

Máte s touto řasenkou zkušenosti?
Přeji pěkný víkend!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Astor jako kosmetika se mi moc nelíbí, co mají dobré je máslo na rty! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost nemám, ale byla by prima na to spojení, jak píšeš. Jako součást balíčku ideální.

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá celkem pěkně, ale také vím o levnějších co udělají i lepší řasy :)
    turquoise bow

    OdpovědětVymazat
  4. Já už mám třetí balení a vždycky jsem hrozně spokojená, krásně prodlouží a zahustí a jako mrkačka jsem si i připadala :D... za mě je to oblíbenkyně :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři