Spotřebováno ◄ŘÍJEN►

středa, listopadu 13, 2013

Ahoj krásky,
v dnešním článku pro vás mám opět několik věcí, které si během posledního měsíce sáhly až na samotné dno a po udělání fotek sem na blog letěly do koše. A o kterých výrobcích je řeč?


Lirene micelární voda
Tuhle vodu jste mohli získat v plném balení, pokud jste si objednali Ladybox balíček (nejsem si jistá, který měsíc to byl přesně). S vodou jsem moc spokojená nebyla. Sice měla příjemnou nedráždivou vůni, ale to bylo asi tak vše. Oční make-up nesmyla tak, jak slibovala a navíc se mi zdálo, že po jejím použití pleť zůstává jak kdyby ulepená. Jsem proto ráda, že už se mi ji podařilo vypotřebovat a vím jistě, že si ji do budoucna pořizovat nebudu. 

Dermacol řasenka Imperial long lash
Asi nejlepší řasenka od Dermacolu, kterou jsem kdy měla. Řasy krásně prodloužila, oddělila, netvořila žmolky a věrně sloužila až do jejího samotného konce. Tohle je rozhodně věc, kterou si koupím ještě jednou.

AVON řasenka Super Shock
Další ze SHOCK řasenek, se kterými jsem moc spokojená. Udělají skvělé řasy, taky je nijak neslepí a oko vypadá skvěle! Tohle je moje již několikátá v řadě, pokaždé ji dostanu jen v jiném balení. Většinou mi ji donese Ježíšek, tak že by si i letos vzpomněl? :P 

Balea čistící ubrousky
Ubrousky tohoto typu mám ráda, navíc u Balei bylo toto světle růžové balení nějakou novinkou + za dobrou cenu, tak jsem je vyzkoušela. Krásně voněly po grapefruitech, ale účel příliš nesplňovaly. Měly by odstranit i voděodolný make-up a pleti dodat potřebnou hydrataci, proteiny a vitamín E. S tím odličováním to není žádná sláva, ale jakou nějaká nouzovka na cesty se budou hodit. Dodatečně přidám recenzi :)

Deodorant Garnier mineral Invisible 48h
Super deodorant, který nezanechává skvrny na oblečení, příjemně voní (nijak dráždivě) a i když těch 48 hodin je trochu přehnaných, chrání poměrně dlouho, takže palec nahoru. Určitě bych ho koupila znovu. 

Máte s nějakým z výrobků zkušenosti?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Řasenka super shock patří mezi mé nejoblíbenější a jako jedna z mála mi řasy neslepuje:)

    OdpovědětVymazat
  2. Lirene byla zpočátku fajn, dokud jsem nechtěka odlíčit voděodolnou tužku, to bylo peklo. A ted mi docela dráždí oči.

    OdpovědětVymazat
  3. na tú riasenku Imperial od Dermacolu som počula veľa chvály :) určite ju vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ani s jedním jsem neměla zkušenost, ale jednou bych chtěla vyzkoušet Lirene :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři