Balea More Blonde zesvětlovací sprej na vlasy - recenze

čtvrtek, října 24, 2013


Ahoj krásky,
dnešní recenze bude opět zaměřená spíše na blondýnky. V poslední době, přesněji po tom, co jsem se přebarvila na blond jsem se zaměřila na výrobky právě pro světlé vlásky. Hledala jsem především ty nejlepší zesvětlující šampony a přípravky, které by z vlasů dostaly žluté tóny. O skvělém silver šamponu od Shaumy jste se už dočíst mohli, teď je na řadě tento zázrak od Balei.


Jedná se o zesvětlující sprej na vlasy, který by vás měl také zbavit nažloutlých tónů ba dokonce odstranit i mírné odrosty. Je sice fajn, že je sprej bez silikonů, ale obsahuje peroxid, takže o nějakém přírodním zesvětlování zde nemůže být řeč. Výrobek funguje na bázi tepla, přesněji teplého vzduchu z fénu.

Použití je snadné. Do ručníkem vysušených vlasů naneste rovnoměrně sprej, vlasy rozčešte a vyfénujte. Výsledky začnou být viditelné již po několika použitích. Se sprejem se dají zesvětlit jak celé vlasy, tak třeba i pramínky.



Praktické rozhodně je to, že má sprej šikovný rozprašovač, který přípravek hezky nanese na vlasy. Já tento sprej používám hlavně na mé tmavší konce vlasů, kterých se potřebuji zbavit, aby dosáhly (pokud možno) stejného světlého odstínu, jako mám u hlavy. Jak je to s procedurou při "dodělávání" odrostlých vlasů, zatím nevím. Blond jsem chvíli a zatím moc odrostlá nejsem :)


Fotky pro srovnání před a po pro vás chystám do samostatného článku, který se ponese v duchu "Moje cesta za blond hřívou", takže veškeré výsledky budete moci shlédnout tam :) Co vám ale mohu ukázat je fotka, kterou mi před pár dny poslala kamarádka kadeřnice, které jsem se svěřila do rukou. Je to fotografie z úplně prvního odbarvení. Omluvte mé roztřepené a tenké konce, ale na zastřižení a nějaký zimní sestřih se teprve chystám :) 


Sprej seženete v drogerii DM za krásných 49,-
Máte zkušenosti s tímto sprejem?
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Fuj, proč je to tak oranžové?

    OdpovědětVymazat
  2. Ty jsi bojovník! Není to vůbec jednoduché přejít na blond, ale ty to vymyslíš! Držím pěsti, ať přípravky fungují, jak slibují.

    OdpovědětVymazat
  3. Máš opravdu krásně dlouhé vlásky!:)
    A obdivuji tě, že jsi dokázala takhle si své vlásky nechat odbarvit, já když skončila s odbarvenou hlavou, která byla žlutá jak sluníčko, tak jsem brečela ve dne i v noci jak strašně vypadám:/:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se raději svěřila do rukou odbornice :D ale nechybělo moc a odbarvila jsem se sama doma :D

      Vymazat
  4. Veru, máš úžasnou délku vlasů (vraždila bych pro ni!).

    OdpovědětVymazat
  5. Na odrosty je to suprový ;). Používám to práve na kořínky u hlavy a odrosty mi nejdou vidět celé 4 měsíce než si dám znova zesvětlující šampon, takže za mě je tohle jednička.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to tedy vyzkouším, už mi to začíná pěkně odrůstat :) díky za radu ;)

      Vymazat
  6. Myslíš, že by ten sprej mohl fungovat i na tmavší barvy? Třeba když mi hnědá chytla moc tmavá? Děkuju za odpověď :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že by to mohlo fungovat když je v tom ten peroxid ale zkušenost s tím nemám :)

      Vymazat
  7. Máš krásný dlouhý vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dobry den, chci se zeptat, zda-li tento pripravek funnguje na nebarvene vlasy? Mam prirodni tmavou blond a chhtela bych si vlasy necim zesvetlit, ale nechci si je primo barvit.
    Myslite, ze by pripravek pomohl?

    Diky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím :) Sprej by měl určitě fungovat, protože obsahuje malé množství peroxidu, takže zesvětlí :) Bude ale asi třeba proces párkrát opakovat pro viditelnější výsledek, protože zesvětlení je skutečně velmi jemné, což je na druhou stranu možná i dobře vzhledem k tomu, že nechcete vlasy odbarvovat :)

      Vymazat
  9. Dekuju za odpoved. Jeste mala otazka. Snazim se tento sprej najit, ale asi se jiz uz neprodava. Nevite o nejake jine znacce, popr. Kde by se dal jeste sehnat? Diky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to vážně nevím... Jediné, co mě napadá je to, že Loreal má zesvětlující gel na vlasy SUNKISS JELLY tak po něm zkuste mrknout :)

      Vymazat
  10. Ja som si vďaka nemu pekne zosvetlila vlasy (pisala som o tom tiez clanok), takze za mna je to jednotka. Ale dost vysusuje vlasy
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři