Spotřebováno ◄ZÁŘÍ►

pondělí, září 30, 2013

Ahoj krásky,
měsíc opět utekl jako voda a mě se podařilo spotřebovat několik výrobků. A o  které se jedná tentokrát?


BIODERMA Sébium Gel Moussant
O tomto výrobku jsem se tu zmiňovala už několikrát. Je to skvělý pomocník na dočištění i vyčištění pleti. Má nádhernou barvičku, skvěle voní a provedení s dávkovačem tleskám :) Doma mám ten samý výrobek, pouze v tubě, takže zatím ho znovu kupovat neplánuji :)

ASTOR Skin Match make-up
S tímto make-upem jsem byla hrozně moc spokojená! Pleť zanechal hezky jemnou, dobře se do ní zapracovával a i jeho vůně byla příjemná. Aplikátor s pumpičkou byl skvělý! Tohle je výrobek, který rozhodně koupím znovu.

AVON Super Shock řasenka
Asi jedna z nejlepších řasenek od Avonu a to si na jejich výrobky moc nepotrpím. Dostala jsem ji k Vánocům, ale byla jsem z ní nadšená. Je to ta řasenka s velkým kartáčkem, který je plný štětinek a řasy krásně nadzvedne, oddělí a neslepí je. Měla jsem už jedno její provedení (obal byl tuším černý s modrým písmem) a spokojenost byla na místě :) Zatím mám řasenek dostatek, ale kdyby byla nouze a já před sebou měla katalog, nejspíš bych si ji objednala :)

Essence bílá kajalová tužka na oči
Na fotce je tahle kouzelnice ještě "velká". Používám ji naprosto ke každému líčení ať už přímo pod obočí pro rozjasnění oka nebo jako podkladovou bázi pod stíny. Už bych se bez ní neobešla. Stíny jsou s ní výraznější a déle vydrží. Za mě rozhodně všechny palce (co mám) nahoru a všem slečnám ji mohu jedině doporučit!

A co se podařilo spotřebovat v posledním měsíci vám?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Řasenku od Avonu jsem měla taky (akorát zelený obal) a byla jsem s ní opravdu moc spokojená, bohužel mi zrovna před týden došla, tak si ji asi objednám znovu:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám řasenky od Avonu celkem ráda. Bílá tužka se vážně hodí.

    OdpovědětVymazat
  3. páni, nalákala jsi mě na vše :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři