Dermacol make-up cover - recenze

středa, března 27, 2013

Ahoj krásky,
dnešním odpolednem mi oficiálně začaly velikonoční prázdniny, což znamená, že na sebe a na blog budu mít opět trochu víc času :) Přináším vám recenzi na výrobek, který je většině dívkám/slečnám/ženám rozhodně dobře známý. Jedná se o make-up cover od Dermacolu.


Dermacol make-up cover je extrémně krycí make-up, který vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě i ve světě. Jeho receptura byla vyvinuta ve filmovém studiu Barrandov v Praze pro účely vizážistů a maskérů a poté byla prodána do Hollywoodu. 



Konzistence
Konzistence tohoto make-upu je velmi hutná. Přirovnala bych ji ke konzistenci Aknecoloru, ale i ten se mi zdá oproti tomuto o dost řidší.

Krycí schopnost
Make-up obsahuje velké množství pigmentů, což je jeden z důvodů, proč tak skvěle kryje. Koupila jsem si ho za účelem používání, které by bylo stejné jako klasický make-up, ale díky velmi hutné konzistenci většina z vás tento make-up využije místo korektoru. Kryje skutečně skvěle- Schová všechny pigmentové skvrny, začervenalá místečka, jizvy a poradí si i s akné. Pro ty z vás, kteří by jste také chtěli používat make-up na celý obličej, dobře si promyslete, jaký odstín je pro vás ten nejlepší a asi nejdůležitější je precizní zapracování make-upu do vaší pleti. Když práci "odfláknete" make-up vám vytvoří nepěknou masku. Dejte si tedy záležet. Pokud jde o mě, já si tento make-up míchám společně s jiným o dost řidším make-upem. Je to skvělá možnost, jak svůj běžný make-up ještě zdokonalit.

Naneseno > rozetřeno

Balení
Pokud jde o balení, make-up koupíte v elegantním černém balení se zlatým potiskem. Na růžové části krabičky můžete najít čísla odstínů. Když krabičku otevřete, do ruky vám vklouzne velmi elegantní zlatá tuba s hrubší strukturou. Působí však velmi elegantně. Při vymačkávání make-upu z tuby jsem ale měla problém. Tuba se velmi snadno ušpiní, zlatý design se začne po chvíli sloupávat a tuba prý i často praská (mě naštěstí zatím ne). Uvítala bych možná inovaci a to v podobě pumpičkového aplikátoru.

Odstíny
U tohot make-upu se mi líbí, že svým zákaznicím nabízí velkou škálu odstínů. Nevím, jak je to možné, ale u nás v Rossmannu byli jen odstíny 213 a 215. Při zkoušení vzorečků mi byla bližší 213 a tak jsem si ji vzala. Když jsem ale najela doma na oficiální stránky Dermacolu, uviděla jsem, že tento make-up je k dostání celkem ve 14 odstínech. Odstín 213 rozhodně nebude pro bledulky, protože patří mezi ty tmavší.

Benefity
Tento make-up je skutečně voděodolný. Pokud jde o SPF, tvoří ho krásná 30. Výrobci tento make-up doporučují např. i při nějakém focení, ovšem já bych ho kvůli vysokému SPF na tuto příležitost nevyužila. Obsahuje velké množství částeček, které odsráží světlo a díky nim by jste se na fotkách mohli pořádně lesknout.

Manipulace
Make-upu vám bude stačit opravdu malé množství. Jak už jsem řekla, při nanášení na pleť si s ním dejte skutečně záležet. Já k aplikaci používám štětec na make-up, ale když štětec nestačí, přijdou na řadu prstíky. Při nanesení většího množství než je třeba má make-up tendenci zalézat do pórů a do vrásek. Takže pozor na to! Přináším vám fotku s make-upem na celém obličeji. Největší pozornost při roztírání věnujte přechodu z obličeje na krk a taky na vrchu čela, kde začínají růst vlásky.


Tento make-up bych zhodnotila jako velmi vydařený. Celkově splnil má očekávání a jsem z něj nadšená i přes to, že ho míchám s jiným make-upem. Můj denní make-up vypadá hned o něco lépe a s dokonale sjednocenou pleti se vám ihned zvedne sebevědomí ;)

Make-upu dávám 4 body z 5. Zklamala mě tuba a možná až příliš  hutná konzistence. Výběr odstínu jsem vyřešila smícháním, ale příště se podívám po odstínu o trochu světlejším. Make-up seženete ve všech drogeriích s regálkem od Dermacolu nebo na jejich oficiálních stránkách www.dermacol.cz za velmi pěknou cenu 129,-.



Máte s tímto make-upem zkušenosti?
Krásný den!
Vaše A.

You Might Also Like

25 komentářů

  1. Ten je super! Určitě mi brzičko skončí doma v kosmetickém košíku. Jen musím vypatlat, to co už mám doma:D.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ho mám a nemůžu si ho vynachválit :) Furt sem si říkala co na něm každá slečna má a vida, opravdu udělá moc pěkný xichtík, i když já ho mam jen jako korektor i tak mi přijde moc maskovitej..Ale ty mé pupence nezakreje nic, bych je musela vyříznout, to akné je děsný, ke všemu mam teď takový dva veeeliký, nafouklý dole na bradě z každý strany pod rtem..je to jak piercing :D Jinak moc pěkná recenze, hezky jsi to napsala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé :D Romanko teď jsi mě pobavila... Dá mi to celkem práci ho pořádně rozetřít, abych s ním mohla vyjít ven :-/ takže smíchávám... moc děkuji za pochvalu :-*

      Vymazat
  3. Make-up už nějaký ten měsíc nepoužívám, ale přešla jsem k BBkrému..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já BB creamy používám hlavně přes léto, když chci nachytat hodně bronzu :) make-upům dávám přednost v zimě ;)

      Vymazat
  4. ja používam tento make-up už 4roky a za žiadny by som ho nevymenila. Je úplne najlepší! Používam ho normálne ako make-up, pretože je jediný, ktorý mi dokáže prekryť moju nedokonalú pleť. Zatiaľ sa to žiadnemu inému nepodarilo. Som s ním veľmi spokojná a určite každému odporučam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si ho budu kupovat pořád, hodně mi vyhovuje jen si příště vyberu světlejší odstín ;) je vážně super :)

      Vymazat
  5. Teda kočko, máš pleť jako dětskou prdelku =* A ty nehtíky, stále slintám..!!
    Četla jsem na něj už i jiné recenze a slyším na něj pět samou chválu. V poslední době se mi hodně zhoršila pleť - akné mě zase začalo trápit =/ Možná to bude i mým momentálním nachlazením. Každopádně asi do něho půjdu. Super nápad je to smíchávání, to by mě upřímně ani nenapadlo, takže ještě že tě mám =*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé :D Děkuji beruško, ale sem tam se mi taky nějaká ta nedokonalost objeví. Zima je neřád na pleť takže šup šup sluníčko vylez ať má Andrejka krásnou tvářičku <3 :-* Koupí nebudeš litovat, jen fakt pozor na ten odstín :) když se trefíš tak ho můžeš použít na celou tvář a budeš ještě víc dokonalá než jsi teď :-* pro mě je to smíchávání jako poslední záchrana :D

      Vymazat
  6. Už jsem o něm četla a myslím si, že za tu cenu je super :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To rozhodně je :) myslím si, že to bude můj stálý pomocník při líčení ;)

      Vymazat
  7. To jeho balení je krásné :)

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělá recenze, s tímhle make-upem zkušenosti nemám. A taky mi začínají prázdniny, tak doufám, že si konečně odpočinu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také doufám v odpočinek, ale od soboty tu budeme mít naše nové miminko (šťeňátko rtw) tak si asi moc neodpočinu :D ale těším se :) jinak moc děkuji Luci, od tebe mě chvála potěší ;)

      Vymazat
  9. počula som naňho už dosť chválu :)

    http://slyfestyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. používam ho na celú tvár a som spokojná :) akurát môj odtieň je dáky do oranžova...(210)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych ho nemíchala, kdybych měla o něco světlejší odstín :) ale make-up je vážně super :)

      Vymazat
  11. Angelínko máš super blog a moc ráda čtu tvé články :)) Make up se pořád chystám koupit, jdu pro něj do drogerky a vždy si odnesu něco jiného :D

    b-fashions.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Barunko, to mě moc těší :-* Já to mám podobné ale vždy tam jdu se "jen tak podívat" a pokaždé si něco odnesu :D

      Vymazat
  12. Ahoj velmi pekna recenzia :) chcem sa ta opytat kedze je vodeodolny vydrzi tu vodu?:) nemam peknu plet a toto je moja jedina zachrana:D

    OdpovědětVymazat
  13. Dobry den je dermacol 214 ten nejtmavší?Děkuji za odpověd

    OdpovědětVymazat
  14. Tento zázrak s velkým "Z" používám již velmi dlouho. Nic lepšího a účinnějšího na mé tmavé kruhy pod očima jsem dosud neobjevila. Vzdávám hold všem, kdo se před mnoha lety podílel na vzniku tohoto krycího přípravku, který dobyl i Hollywood. A v neposlední řadě dík paní Olze Knoblochové. Její jméno je neodmyslitelně spjato se značkou Dermacol.

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři