Když dojdou nápady tak se kopíruje?!

středa, ledna 16, 2013

Ahoj krásky,
hodně dlouho jsem přemýšlela, jestli tenhle ten článek vůbec psát, nebo se na něj vykašlat ale řekla jsem si, že mi celkově blog zabírá dost času (ne, že by to pro mě byla nějaká povinnost to ne, píšu ho ráda) ale přijde mi trošku sprosté kopírovat různé nápady a témata na články.

Proč vůbec tohle píšu. Jde o to, že slečna bloggerka, kterou ráda navštěvuji a ona mi tu také sem tam zanechá nějaký komentář, si s velkou oblibou začala moje témata předělávat na svá. Jasně, mohlo by se jednat třeba o náhodu že by se tu objevili dva stejné/podobné články. Toto se mi stalo i s blogerkou Martinkou Elegant, kterou rozhodně také většina z vás zná. Ta mi ale mile napsala, že si také chystala podobný outfit na svůj blog ale chvíli s ním počká, aby to nevypadalo bůh ví jak. To mě potěšilo, přesněji ten přístup. Vím, že hodně slečen nad blogem denně tráví x hodin, než článek správně sepíší, nafotí fotky a celkově jim to dá nějakou práci a nevím jak vám, ale mě to hodně rychle zvedne ze židle, když tu trávím půl dne nad něčím, co během půl hodiny vidím u té dotyčné, ovšem předělané jakoby na ni, tak to mě dokáže fakt vytočit.


Nebudu tu dotyčnou slečnu jmenovat, ani jí tu kdo ví jak domlouvat. Pokud si přečte tento článek, budu doufat, že se v tomto uvidí a vezme si to k srdci. Brát si inspiraci...fajn, proč ne, ale mít u sebe na blogu sedm článků jdoucí za sebou stejných, jako mám já, to moc inspirující není.

Všimla jsem si, že se teď řeší nějaká "kauza" skrz ukradené články na jistých stránkách. Ocitli se tam někde i vaše články? Máte s podobnými zlodějkami zkušenosti? Pište piště, těším se na vaše komentáře :)

Vaše A.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. jaj tak to ta chápem, dáš si námahu a niekto to len skopiruje. A ona presne piše to čo ty? Či len rovnaké články - napr nová kabelka a ona má tiež novu kabelku?
    Nemám zatiaľ také skusenosti, neprezradiš, ktorá slečna to je?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krade nápady a předělává to na sebe, novou kabelku zatím ale nemá :D Každopádně slečnu "zatím" jmenovat nebudu, doufám, že se v ní hne svědomí a přestane s tím a kdyby ne, tak se o ní zmíním :)

      Vymazat
  2. To se mi ještě nestalo, že by mne někdo kopíroval. Tedy vlastně bohužel, protože mne by to i potěšilo, tedy v té outfitové sféře. Pokud jde o články na nějaké kosmetické téma, tak to až tak potěšující není. Nevím, kdo to je...v tvém případě, ale zajímalo by mne to pro srovnání. Ty jsi stejně nej! Z tvých článků prostě poznám, že jsi prima holka, a proto sem chodím. Prostě pro tu různorodost a potěšení!

    Jak jsem vždy říkala svému šéfovi, buďte rád, že vás pomlouvají. To znamená, že je zajímáte. Horší bude, až o vás nikdo nebude mluvit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, moc děkuji! Hrozně jsi mě potěšila a jsem moc ráda,že sem chodíš ráda a píšeš mi tak milé komentáře :) Doufám, že s tím slečna přestane.. měla jsem o ní upřímně jiné mínění, ale tímto u mě celkem o dost klesla..

      Vymazat
  3. to naštve no..
    zkus dotyčné napsat, třeba si to neuvědomuje
    a o ukradených článcích jsem nic neslyšela :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme Kamilko, jestli toho už nechá tak to nebudu řešit...

      Vymazat
  4. Jsem stejného názoru jako ty.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je holt riziko podnikání. Ale teď vážně. Není to hezké, je to nečestné a nesportovní, ale jak píše Marťa, je to známka toho, že jsi pro někoho inspirací, zajímáš ho...

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi Tvůj přístup a doufám, že si to dotyčná k srdci vzala. Joker v Batmanovi řekl: Když něco děláš dobře, nikdy to nedělej zadarmo:) Na blogování to vztáhnout nejde, ale zajímavá myšlenka.)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři