Hydratační rtěnka Dermacol LIP SEDUCTION LIPSTICK

sobota, července 14, 2012

Zdravím,
do rukou se mi dostala tato hydratační rtěnka od Dermacolu. Rozhodla jsem se ji tedy vyzkoušet. Mám odstín 11, což je odstín takové tmavé nude barvy s lehounkým nádechem starorůžové.



Něco málo o rtěnce...
Paleta 12 dlouhotrvajících barev plných lesku pro svůdné, plné a svěží rty. Hydratační rtěnky bohaté na barevné pigmenty dodají rtům výrazné, syté zabarvení a vysoký lesk. Vysoce krycí, lehká krémová textura okamžitě vyhladí rty, dodá jim hedvábnou jemnost a vytvoří na nich ochrannou vrstvičku. Pečující olejíčky a vitamin E vyživují, intenzivně hydratují a regenerují rty, bojují proti jejich popraskání.

Takto rtěnku popisují výrobci. Teď se na ni zaměřím já. Jak je psáno, rtěnku seženete v 12 odstínech. Rtěnka na rtech vypadá skutečně bohatě, ať už se jedná o lesk nebo o pigment. Je skutečně velmi hydratační. U této rtěnky se mi líbí její balení. Černo zlaté provedení působí velmi luxusně a ojedinělé je i otvírání rtěnky. Ta se vám otevře poté, co kliknete na její spodní část. Jestli mi rtěnka dopomůže ke krásně jemným rtům vám sdělím až někdy příště, začala jsem ji používat teprve před několika dny, takže výsledek je minimální. Seženete ji v drogeriích DM a Rossmann za 149,-

Máte s těmito rtěnkami zkušenosti?

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Ten obal vyzerá naozaj luxusne,aj odtieň sa mi veľmi páči,nemám rada tmavé a výrazné rúže,páčia sa mi takéto bledé,nude :) Na perách je naozaj krásny

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři