Bioderma Nodé G - šampón pro mastné vlasy - recenze

neděle, července 15, 2012

Zdravím,
mám tu pro vás další recenzi a tentokrát jsem se zaměřil na šampon od značky Bioderma, který je určený pro rychle se mastící vlasy. Šampón zpomaluje maštění vlasů a dodává jim objem a lesk.

Pod slovem šampón si každý představí středně hustou všemožně zabarvenou tekutinu, která po nanesení do vlasů začně hodně pěnit. U tohoto šampónu tomu tak ale není. Je to spíše vlasová voda, kterou vmasírujete do vlasů. Moc nepění. Když jsem ho na vlasy aplikovala, nechala jsem ho asi minutu působit a potom jsem vlasy důkladně opláchla. Když jsem vlasy nechala volně proschnout, byla jsem velmi mile překvapena. Vlasy byly nadýchané, příjemně voněly a měly přirozený lesk.

Šampon se má používat podle potřeby, ale lze ho použít i denně. Já jsem s ním moc spokojená. Vlasy mám hebké, nabraly na objemu a jsou také lehčí.

K dostání je od 389,-

You Might Also Like

5 komentářů

  1. aaa v posledni dobe se mi zacinaji mastit vlasy, to se mi driv nestavalo..hledam nejake reseni jak se toho zbavit..tak moc diky za inspiraci ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. všetko od biodermy je určite super,včera som vyhrala giveaway a tak sa teším na môj prvý výrobok od tejto značky :) tento šampón,aj ak pomáha nebol by pre mňa,nemám rada šampóny ktoré vôbec nepenia :D

    OdpovědětVymazat
  3. no tak toto iste skúsim lebo mám rýchlo mastnúce vlasy :) vďak

    OdpovědětVymazat
  4. Your post is very interesting information about related topic is awesome. I was finding this type of information from long time. I think you should going on to make this type of blog.

    OdpovědětVymazat
  5. Nedávno jsem si koupila šampuk od LUSH, také na mastné vlasy a dost mě překvapil, jestli máš problémy s mastící se hlavou, určitě ho vyzkoušej nebudeš litovat :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři