Extra jemný odličovač očních partií NIVEA

úterý, července 10, 2012

Kdo sledujete můj blog nebo i psaní na Krásná.cz, mohli jste zaznamenat, že se tam objevil jeden článek, který se zaměřoval na čištění pleti. V něm jsem se zabývala čištěním pleti jako jednoho celku, ale dnes bych se chtěla zaměřit na odlíčení očí. Co si budeme povídat, to černé svinstvo (řasenka) jde kolikrát pěkně špatně dolů a kdo z nás by se zbytků očního makeupu nechtěl zbavit jen několika tahy?

Asi tři roky jsem používala odličovací mléko z drogerie Rossmann s názvem Al..... ? (jak si vzpomenu tak to dopíšu :D) Byla jsem s ním hrozně moc spokojená, protože z očí smazal kompletně vše. Postupem času mi ale nějak přestal vonět a začal smrdět :( Ne že bych měla jedno mléko celé tři roky, ale jak jsem s ním byla v kontaktu každý den tak se mi asi zprotivil. Proto jsem začala hledat nějakou náhradu.


Zaujal mě tento dvoufázový odličovač očí od značky Nivea, který je určen i pro odlíčení extra voděodolné řasenky. Vzhledově se mi na něm nejvíc líbilo to, jak se tam krásně pohupuje to olejové složení a když s ním zatřepete, tak se vše zase krásně vrací do normálu :D Tohle by asi zlákalo malé dítě ve školce, ale mě se to líbilo taky :P A ještě jedna věc, odličovač nádherně voní. Rozhodla jsem se ho tedy koupit. Cena se pohybovala okolo 130,-

Musím říct, že po prvním vyzkoušení jsem měla chuť výrobek vzít a hodit ho do koše. Štípaly mě z něj totiž oči. Když jsem si na internetu vyhledala recenze jiných slečen, které s touto věcičkou měli také zkušenosti, ukázalo se, že nejsem první kdo má takový problém. Slečny psaly něco i o alergických reakcích, extrémně vysušené pokožce a jedné se prý po používání tohoto výrobku začaly lámat řasy. Výrobek jsem ale používat nepřestala. Po opakovaném používání mě oči pálit přestaly. Mnohé ho proto nedoporučují. Líbí se mi na něm to, že z očí odlíčí opravdu vše. Každopádně víme, že každému vyhovuje něco jiného. Já jsem s tímto výrobkem spokojená, ale označila bych ho jako průměrný a uvažuji o změně. Bohužel jsem zatím na žádný dobrý, nebo alespoň nějaký odličovač co by mi vyhovoval, nenarazila.

Máte nějaké své oblíbené favority v odličování očí? Poradíte mi, na jaké výrobky se zaměřit a které stojí za vyzkoušení?

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Milá Angelinko :)
    Určitě ti doporučuji dvoufázový odličovač očí od Ryoru. Je skvělý a žádné štípání očí, nic :) !
    Mám recenzi i na svém blogu :)

    http://www.lore-madalena.blogspot.cz/2012/03/ryor-dvoufazova-odlicovaci-emulze-pro.html

    A děkuji, že vím, čeho se vyvarovat :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Madalenko,
      moc děkuji za typ. Určitě se po odličovači podívám a recenti si moc ráda přečtu :)

      Vymazat
  2. Já jsem měla od Nivei ten obyčejný odličovač, ten co neodličuje voděodolné řasenky, a byla jsem s ním spokojená. Mám citlivé oči a pokožku a vůbec mi nevadil :) Teď ale používám odličovací mléko a vodu od Garnieru :)

    OdpovědětVymazat
  3. mam ho tiez a celkove pouzivanie je dost obtiazne, lebo po pohrkani sa ten "olej" neskutocne rychlo oddeli od zvysneho obsahu a nestiham to ani poriadne naniest na tamponik...

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři