Dermacol řasenka Imperial Long Lash - recenze

čtvrtek, července 12, 2012

Zdravím,
mám tu pro vás další recenzi na kosmetický výrobek. Tentokrát jsem se zaměřila na tuto řasenku od Dermacolu.




Já jsem na řasenky strašně náročná, protože mi připadá, že moje řasy nestojí za nic, jsou krátké a tak si pomocí řasenek hrozně ráda vykouzlím pohled mrkací panenky, jenže málokterá řasenka tohle dovede. Většinou, když jsem si koupila novou řasenku, se mi řasy obtiskávaly na víčko, jak jsem na nich měla moc barvy a hezky malovat začaly až jich byla polovina vypotřebovaná. S touto řasenkou jsem ale moc spokojená.

Jedná se o řasenku, která má řasy prodloužit až o 108% a dodá jim efekt umělých řas. Plastový štěteček je tvořený do spirály a je na něm speciální uspořádání zoubků o různé velikosti a délce.




Jak jsem řekla, já jsem s ní spokojená. Řasy mi neslepuje, dobře se nanáší a na řasách mi vydrží dlouho. Co se týče toho efektu umělých řas, tak u mě to do něho má ještě hodně daleko. Někomu z vás ta řasenka třeba fakt vykouzlí sexy kočičí pohled a strašně dlouhé řasy, u mě je to tak nějak... nevím. Ale dávám jí palec nahoru a rozhodně ji doporučuji. Seženete ji v drogeriích DM a Rossmann a cena se pohybuje od 195 do 240,- 

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Tak tuhle řasenku zrovna používam a je fakt super. Myslím si, že komu vyhovovala opěvovaná One by One od Maybelline, mohl by být spokojený i s touto :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Zatím na ni čtu jen pozitivní recenze. Podle mě máš řasy velice hezké.)

    OdpovědětVymazat
  3. Vyzerá dobre :)

    http://dreamaboutstyle.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Neviděla jsem ji nikde, ale řasy s ní vypadají moc pěkně:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá kvalitně. Já používám jen levnou s-he z dmka a jsem spokojená.. ;D

    OdpovědětVymazat
  6. to vyzerá super :) musím si ju pridať na wish list keď vydžabem ostatných 27 :DDD

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám svou milovanou One by One, takže bych určitě neměnila. Na tvých očích vypadá krásně, ale takovým těm blbostem typu řasy delší o 108% a tak už dávno nevěřím :D
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá moc pěkně, dělá ti krásné řasy :)

    OdpovědětVymazat
  9. Dělá ti pěkné řasy, ale mě by zajímala i fotka bez řasenky. :) Já jsem tedy maximálně spokojená s 2000 Calories od Max Factor. :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři