BIODERMA - Hydrabio Sérum - recenze

středa, července 11, 2012

Zdravím,
je tu první slibovaná recenze. Jak jsem se tu zmiňovala, do rukou se mi dostalo několik výrobků, které si získali moji pozornost a proto jsem se o nich rozhodla napsat recenze. Asi nejvíce mě zaujalo právě toto hydratační sérum od Biodermy.

Něco málo z krabičky...
Bioderma Hydrabio Sérum je hydratační sérum určené především pro suchou a velmi dehydratovanou pokožku. Sérum slibuje intenzivní hydratační účinek a zjemnění + rozjasnění pleti. Je také hypoalergenní. Hydrabio Sérum je první hloubková péče o pokožku díky patentu Aquagenium. Patentovaný biologický komplex látek pozitivně stimuluje hydrataci buněk pokožky, ovlivňuje hloubkovou hydrataci a udržuje hydrataci i na povrchu pokožky. S dlouhodobou hydratací získává pokožka lesk a pružnost.
Sérum lze použít ráno nebo večer po vyčištění pleti. Sérum lze použít i jako dokonale jemný podklad pod make-up.




Musím říct, že toto sérum mě hrozně nadchlo. Na pleť jsem ho nanesla večer po koupeli, kdy jsem si vyčistila pleť. Ihned po nanesení jsem cítila, jak mám pleť krásně jemnou a hebkou. Navíc se mi zamlouvala jeho příjemná a svěží vůně. Sérum je průhledné. V tomto 40ml provedení se skrývá skutečný zázrak, který mohu jen doporučit. Už po prvním použití toto sérum musím zařadit mezi svoji oblíbenou kosmetiku. Jako podklad pod make-up jsem sérum zatím nezkoušela, ale plánuji pro vás opět napsat jeden návod na líčení, takže bych do něj ráda použila i sérum jako podklad :)

A cena? Odpovídá kvalitě, 445,-

Máte s tímto sérem zkušenosti? Máte rádi značku Bioderma?


You Might Also Like

3 komentářů

  1. S tímhle výrobkem bohužel zkušenost nemám, používám jen micelárku, mám už několikáté balení a zatím to vypadá, že ji jen tak něco netroufne:-)

    OdpovědětVymazat
  2. S tímhle přípravkem zkušenosti nemám, ani vlastně moc s tou značkou, myslím že jsem měla od ní jenom jeden přípravek, tak nevím :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od téhle značky jsem měla pouze jenom pleťovou vodu - to je už 1 2 roky zpátky.
    Ale to sérum vypadá podle tvých slov dobře (až skvěle):) Akorát ještě ty penízky bych potřebovala.:/

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři