Quick and Dry + Check Matte od Miss Sporty

čtvrtek, června 21, 2012

Zdravím,


kdo na můj blog chodíte často, mohli jste si všimnout, že jsem se vydala na takové malinké nákupy. Radost mi udělaly laky od Miss Sporty. Narazila jsem v Rossmannovi akorát na akci 1+1 zdarma. Proto jsem si vybrala černý praskací lak a lak, po kterém se vám lak změní na matný. Ihned jak jsem přišla domů, sundala jsem svůj dosavadní "nail design" a pustila jsem se do nového. Nic extra nečekejte. Chci vám tu jen ukázat výsledek. Jsem z toho laku nadšená, celkový vzhled nehtů se mi líbí. Těším se, až s ním přetřu černý lak, ale momentálně jsou zvolila růžovou (odstín 347 QUICKDRY - miss sporty), protože černou jsem měla už předtím. Co na výsledek říkáte? Dáte mi nějaký typ s jakou barvou by tento lak (check matte) vypadal dokonale?


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Ten matující lak si asi budu muset taky někdy pořídit, vypadá to fakt hezky : ) Mě se asi nejvíc líbí tenhle způsob využití
    http://petralovelyhair.blogspot.cz/2012/01/cerne-matno-leskle-nehty-video.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ten článek Jani viděla a právě proto se těším, až vyzkouším tu černou :)

      Vymazat
    2. To jo, myslím si, že s tou černou to vypadá nejlíp : ) Hlavně ty lesklý konečky k tomu jsou hezký : ) Říká se vůbec kraji nehtu koneček?? : D No to je jedno, víš co myslím : DD

      Vymazat
    3. jasně, černá francouzská :D rozumím ;)

      Vymazat
  2. ten matté efekt je fakt super :) taky ho doma mám a je to bomba :) chtěla bych s ním teď zkusit udělat "francouzskou", mohlo by to vypadat zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím s tebou ;) taky bych chtěla vyzkoušet i jiné barvy :)

      Vymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři