Balea Professional Šampón pro hnědé vlasy

čtvrtek, června 21, 2012

Zdravím,

protože mi hodně z vás psalo do emailů, jestli bych nemohla napsat nějaký článek o tom, jak se o svoje dlouhé vlasy starám, rozhodla jsem se vám vyhovět. 

Možná to mnohé z vás překvapí, ale svým vlasům nějakou zásadní péči nevěnuji. Když je potřeba, vlasy umyji šamponem, potom aplikuji kondicionér a nakonec je před rozčesáváním nastříkám regenerační kůrou. Článek na toto téma určitě rozšířím, každopádně bych vám dnes chtěla představit jeden šampon, který patří mezi mé oblíbené. 


Jedná se o šampon určený pro hnědé vlasy od značky Balea Professional. Na tomhle šamponu se mi líbí hned několik věcí. V první řadě je to obal, hned jak jsem ho uviděla mi přišel sympatický, takže taková "láska na první pohled". Potom je to rozhodně nízká cena, protože ho seženete mezi třiceti až padesáti korunami. Další je vůně. Šampon úžasně voní po kakau a má hnědou barvu. Musím říct, že jeho zbarvení mě v první řadě trošku šokovalo, ale po napěnění zbělá. Překvapil mě samozřejmě i celkový výsledek. Vlasy jsem po něm měla krásně jemné, lesklé a hebké na dotek. 


Šampon také slibuje zvýraznění vaší hnědé barvy, ať už přírodní či barvené. Nějakou změnu jsem po použití nezaznamenala. Ovšem setkala jsem se s případem, kdy si moje kamarádka-blondýnka tento šampon použila a po několika použitích šamponu se jí ve vlasech objevili nahnědlé fleky. Upozornění na hnědé zabarvení je samozřejmě uvedeno i na zadní straně obalu. 

Máte s tímto šamponem zkušenosti i vy? Mě nijak nezklamal, jsem s ním spokojená takže ho mohu doporučit :) 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Baleu miluju a všechny produkty s ní :)
    Ten šampon je boží :) a za tu cenu je to úžasný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím ;) taky mám hrozně ráda dobrou a cenově přístupnou kosmetiku :)

      Vymazat
  2. Taky ho mám (tedy ne přímo tento pro hnědé vlasy) a jsem s ním moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento šampón je veľmi dobrý, krásne vonia, vlasy sú po ňom svieže a dokonca im dodáva aj lesk, s čím som sa ešte už žiadneho šampónu nestretla. Škoda len, že po troch baleniach si naň už moje vlasy zvykli, inak by som ho používala asi večne. Šampónov na hnedé vlasy je v obchodoch pomerne málo, takže je super, že aspoň Balea na nás hnedovlásky nezabudla.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři