MY CHRISTMAS WISHLIST

čtvrtek, listopadu 28, 2019

Ahoj krásky,
jak se připravujete na Vánoce? Musím se přiznat, že já už mám dárky vyřešené asi od konce října a to z toho důvodu, že přesně na 24. prosince bych se měla "válet" v porodnici. Lépe nám to vyjít nemohlo, vážně. Každopádně, dnešním článkem vám přináším seznam s věcmi, které bych ráda našla pod stromečkem nebo které si tak jako tak plánuji pořídit. Tak třeba se pro vás něco stane inspirací na vánoční dárek. 

Psala jsem vám tu o ní už jednou a čím víc o ní čtu, tím víc po ní toužím. Po úžasné parfemované vodě pro ženy Yves Saint Laurent Libre. Ať už si Ježíšek všimne, nebo ne, tohle je jedna z vůní, kterou si rozhodně pořídím.

A pokud máte zálusk na některou vůni, můžete využít akci Black Friday, která právě probíhá na Notino.cz a to až do neděle 1.12.2019.

Vzhledem k tomu, že jsme v posledních dnech rekonstruovali chodbu, mám tendence ji ještě nějak vyšperkovat nebo celkově zútulnit. Skvělou volbou jsou rozhodně nejrůznější bytové vůně. Já bych si tam představovala buď nějakou velkou vonnou svíčku nebo aromalampu s voňavými vosky. Vosků mám doma hodně a do oka mi padla tato skleněná aromalampa od Yankee Candle Gold and Pearl.

MY CHRISTMAS WISHLIST

Z kosmetiky toho nějak závratně moc nepotřebuji, ale co jsem si fakt oblíbila tak čištění pleti za pomoci kartáčku Foreo. Tohle sérum jsem u něj měla pouze ve vzorečku, ale přišlo mi tak super, že bych ho ráda vlastnila v plném balení. A protože obočí je rám naší tváře, říkala jsem si, že bych ze stínů zkusila přesedlat, nebo alespoň vyzkoušet, nějakou tužku pro jeho úpravu. Spokojila bych se například s tužkou Makeup Revolution Duo Brow Definer

Pokud jde o oblečení, to jsem letos z wishlistu vypustila, až na tyto černé kalhoty, které prostě nesmí chybět snad v žádném šatníku. Ty, které momentálně nosím, už něco pamatují a pokud se bude opakovat stejná situace, jako když jsem byla po porodu s Magdalenkou (že jsem si mohla dovolit o jednu konfekční velikost menší věci, než jsem měla ještě před otěhotněním) bude to super a pak se do toho nakupování oblečení klidně pustím. A protože před sebou kočár s prckem na jehlových podpatcích nejspíš tlačit nebudu, pohodlné boty na dlouhé procházky jsou základ. 

Bez diáře už několik let nemůžu existovat a nedovedu si bez něj představit ani těch několik měsíců, kdy se k sobě do studia nejspíš nedostanu. Když se tak dívám na tu knížku, nějak nevěřím tomu, že bude tolik času si k ní v klidu večer sednout :D Už se živě vidím, jak po celém dni po běhání od jednoho dítěte k druhému, padnu do postele vyždímaná jako hadr.

Co si dávám snad na každý wishlist, jsou náušnice. Stále jsem totiž bez nich. Sem tam si do uší dám nějakou bižuterii, pecky, ale brzy je ztratím, ošoupe se barva apod. Takže stále sháním nějaké, které bych mohla nosit trvale.

Manžel trvá na tom, že mi koupí pod stromeček nějaké spodní prádlo. Líbilo se mu, že v jednom obchodním centru nově otevřeli pobočku Calvina Kleina a tak zamíříme nejspíš tam. Ale upřímně? V devátém měsíci těhotenství si na sebe nic vybírat nebudu a ani nechci :D Takže pokud na tom bude trvat, nejspíš vsadím na tuto šedou profláknutou a hlavně pohodlnou klasiku a jak už jsem psala, pokud se po porodu dostanu stejně rychle do formy, jak tomu bylo u Magdalenky, potom se můžeme bavit o něčem víc sexy :D

Ohledně té mojí práce - u sebe ve studiu budu mít nějaký čas pauzu. Ono přeci jen když máte doma dvě děti, tak už by to šlo hůř, takže jsem uvažovala o tom, že si domů pořídím nějakou sadu na gellak, kdy bych si nehty mohla udělat v pohodlí domova. Na upravené ruce jsem si zvykla, i když většinu času jsem byla spíš tou kovářovou kobylou. Vědět, že vám ruce vydrží upravené několik týdnů bez toho, aniž byste museli brát do ruky lak nebo odlakovač, je prostě super.

A jako poslední tu mám hodinky. Obrázek jsem dala spíš ilustrační, ale ráda bych nějaké v černé barvě. Tak se nechám překvapit, jestli si některý z Ježíšků všimne ;)

Je toho poměrně dost, ale říkám, jsou to věci, které bych si tak jako tak pořídila během následujícího roku.
Co si letos přejete vy?

Mějte se krásně!
Vaše A.    

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Tak ať po stromečkem najdeš vše, co si přeješ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Verčo tobě také krásné Vánoce a spousty dárků :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na tom jak ty. Manželovi sem si řekla o nějaké náušnice pecky. Víc nechci hlavně aby byli všichni zdraví :)

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi krásny wishlist. Ja som tiež povedala môjmu chlapovi čo chcem ale tak dostala som len notebook ale aj to je niečo

    FUR COAT AND LEATHER TROUSERS

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři