GEEKSHIRTS.CZ│Vtipná trička s potiskem

neděle, listopadu 25, 2018

Ahoj krásky,
na Instagramu jsem vám slibovala několik dalších tipů na vánoční dárky a právě toto je jeden z nich. 

Pokud jde o mě, většinu dárků už mám. Čekám na poslední objednané drobnosti, jeden večer ke všemu sednu, zabalím, přidám štítky a pro letošní Vánoce mám vystaráno. Jednu chvíli to vypadalo, že budu vše shánět na poslední chvíli, ale jsem moc ráda, že mi štěstí přálo a já si tak místo lítání někde po obchodech a projížděním eshopů můžu užívat tu nadcházející vánoční atmosféru.

GEEKSHIRT.CZ Vtipná trička s popiskem

Sama mám hodně ráda personalisované dárky, nebo prostě cokoliv, co mě alespoň trošku vystihuje. Podobně je tomu i na webu Geekshirts.cz, kde můžete sehnat nejrůznější trička s vtipnými potisky. Takže jestli máte v rodině nějakého šprýmaře, nadšence do nějakého filmu, hry nebo prostě čehokoliv jiného, tak se na web určitě podívejte. Mě zaujalo, a hlavně tedy rozesmálo hned několik kousků. Sestře bych určitě vzala tričko s nápisem "MILUJU JEDNONOŽCE", a pokud když zabrousím do dětských triček, Magdalence by slušelo "TEAM AWESOME". Chybu nemá ani Afro Dita a jestli by se mi někdo chtěl dostat pod kůži, tak ať mi pořídí tričko I´M  NOT SHORT, I´M HOBBIT! Ale ať jsme aktuální. Trička s vánočními motivy najdete mezi novinkami. Za sebe bych určitě brala trička s nápisy, na obrázky si už přijdu poměrně stará. 

Trička ale nejsou jedinou věcí, kterou můžete na webu sehnat. K dostání jsou také mikiny, tílka, čepice, bodyčka pro děti, a to vše v nejrůznějších barvách. Navíc, oblečení je rozděleno i do kolekcí pro rychlejší hledání. Jestli se vám zamlouvají večerníčky, tak doporučuji kolekci Boba a Bobka nebo Maxipsa Fíka. A málem bych zapomněla. Oblečením to nekončí. K dispozici je velký výběr samolepek, polštářků nebo plakátů. 

Jestli  máte takové tipy dárků rády, tak se webem určitě proklikejte, dají se tam najít parádní kousky, které na obdarovaného určitě zapůsobí. Black Friday se nevyhnul ani tomuto eshopu, takže trička  nebo cokoliv jiného, můžete nakoupit až s 50% slevou. 

Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři