#REKONSTRUKCE

úterý, července 10, 2018

Ahoj krásky, 
dnešní článek nebude až tak úplně o kosmetice, ale o zkrášlení tu půjde taky. Konkrétně o zvelebení našeho bytu. Hrozně ráda předělávám a ladím interiéry. Zařízení mého nehtového studia pro mě byl úplný požitek a ani si nedokážete představit, jak jsem byla ráda, když přítel přišel s tím, že bychom mohly v průběhu prázdnin byt vymalovat.

zrdroj: Pinterest
Shodly jsme se na tom, že na řadu půjde jako první obývák. Ona už se totiž někde na zdi podepsala i naše Magďule :D Takže plán byl takový, že se vymaluje na bílo a v případě, že by se jí zase podařilo někam  hodit svůj autogram, nebude přetření taková katastrofa. S bílou barvou jsem vůbec problém neměla. Doteď jsme obývací pokoj měli laděný do bílé a béžové. Navíc, bílé interiéry miluju! Líbí se mi, že pokoj je opticky světlejší a prostornější. Konečně si přijdou na své i černé doplňky, které mám už nějakou dobu vyhlídnuté a celkově mi přijde, že to dolaďování bude s bílou stěnou o dost jednodušší. Těším se na to. 

Další věc, za kterou jsem hrozně ráda, je to, že jsem si v obýváku zařídila takový svůj pracovní koutek. Stůl s notebookem, lampičkou, stojánkem na tužky, několika diáři a otočnou židlí. (Skoro)muž mi jeden víkend přivrtal i bílé police se skrytým kováním, takže ty tomu dodaly ještě lepší dojem. No a nesmím opomínat ani kosmetiku nebo takový ten "holčičí" koutek. Koutek bude :D a bude ho tvořit nástěnné zrcadlo s komodou, na kterou bych si pořídila max. nějakou orchidej ve stylovém květináči, k němu bych dala svoji oblíbenu vůni a tím to hasne. Určitě bych na ni nechtěla mít vyskládanou veškerou kosmetiku nebo dekorativku, co mám doma. Utírat prach by byla katastrofa, takže všechno bude hezky schované v krabičkách uvnitř. 

Yankee Candle vonný vosk My Serenity

Co si ovšem nahoře ještě vystavím, jsou vosky do aroma lampy od Yankee Candle. Musím říct, že nepatřím mezi zapálené sběratele těchto vosků nebo svíček, ale když už se mi dostane do ruky nějaká vůně, která se mi hodně zamlouvá, tak si ji moc ráda pořizuji pořád dokola. Ve svém okolí nemám žádný kamenný obchůdek, kde by ať už vosky, nebo svíčky, nabízeli, takže jsem odkázaná na to objednávat je z internetu. Ani mě příliš nelákalo prozkoumat nejrůznější vůně na oficiálních stránkách. Pokaždé jsem jimi doplnila košík na Notino.cz, kde jsou mnohdy v akci, takže je seženete za pár kaček. A ani vám nemusím psát o tom, jak vám pak vosky úžasně provoní celý balíček! Zatím tedy nakupuju zajíce v pytli, ale ještě se mi nestalo, že bych si vybrala nějakou vůni, kterou bych nemohla ani cítit. Navíc, moje máma i (skoro)tchýně ode mě kdysi aroma lampy dostaly, takže když nejsem z daného vosku zrovna u vytržení, tak putuje k nim. Každopádně, můj poslední balíček, kde jsem měla tyto vosky, voněl naprosto luxusně! Vosky jsem vybírala jako takový malý dáreček pro svoji kamarádku, která se mi před měsícem vdala a tak jsem sahala spíš po světlejších variantách (balíček pro ni přece musel ladit, že jo) a zatím to byly nejlepší vůně, jaké jsem kupovala. Pokud máte rády takové nenásilné ovocné vůně (a že já jsem tady z těch nikdy u vytržení nebyla, ale voní mi neskutečně) , tak vyzkoušejte vosk s názvem My Serenity. Snoubí se v něm vůně ananasu, hrušky, mandarinky, ibišku, plumérie a bílého pižma. Top vosk, fakt!   

A ještě mě tak napadlo, když už jsem zmiňovala ten ananas, který neodmyslitelně k létu patří, tak právě na webu Notino.cz probíhá Summer Black Friday, tak se určitě mrkněte. Věřím, že si každý přijde na své ;) 

Vůbec mi nevadí, že s malováním na mě bude čekat úklid toho všeho :D Výsledek totiž určitě bude stát za to! O lepším světle na fotky ani nemluvím :P 

A pokud jde o ty vosky, určitě mi napište nějaké vaše tipy, které vůně stojí za pořízení ;)
Mějte se krásně!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tak rekonstrukce je sem tam fajn taky se mi strašně líbí bílé interiéry bílá je prostě klasika :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím,
    je to moc pěkně promyšlené s tou bílou. Chci se zeptat, podle čeho při rekonstrukcích volíte materiál podlahy? Rozhoduje design nebo přeci jen vlastnosti spojené s údržbou a cena? Musím říct, že podle fotek je poznat na první pohled, že cit pro detail nechyběl. Obrazy, váza, nábytek, všechno k sobě ladí a nevidím tam žádnou pomyslnou pěst na oko. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta bílá interiérovka je fakt nádherná :) Veru ten přehoz přes sedačku je koupený nebo už byl ke gauči? Děkuji

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři