Dermacol GLITTER TOUCH laky na nehty - recenze

středa, února 03, 2016

Ahoj krásky,
dnes bych vám tu jen v rychlosti napsala pár řádků k těmto lakům od Dermacolu.



Laky jsou z oblíbené kolekce efektových laků a konkrétně řada Glitter Touch, jak už je patrné z názvu, je řada obohacená především o třpytky. Laky jsou jako klasicky ve skleněných lahvičkách. Vůbec mi nevadí, že jsou tak maličké, protože co si budeme povídat, ne každá z nás si na nějaké třpytivé nehty potrpí celoročně, takže taková velikost je naprosto dostačující, alespoň pro mě.

Z hlavy vám bohužel neřeknu, kolik odstínů je možné v řadě najít, ale věřte mi, že škála barev je skutečně hodně rozmanitá! Laky mají klasický rovně střižený štěteček, se kterým se dobře manipuluje. Laky jsou středně husté a co mě mile překvapilo, bylo to, že báječně kryjí ve dvou vrstvách a není pod ně třeba dávat žádný (třeba bílý) podklad, aby byly výraznější.


Z této řady mám dva laky - tím prvním je oranžový lak 04 Orange Sparkle, který má v sobě jak kdyby malinkaté kousíčky folie, které se nádherně lesknou a vytváří báječný efekt. Tím druhým je zlatý lak 13 Gold Stardust, který se řadí mezi pískové laky. Nemá lesklý povrch a na dotyk je hrubý. Výdrž těchto laků je chválihodná,protože všechno, co má v sobě třpytky nebo jiný efekt, jde těžko dolů, takže pokud si nerady lakujete nehty každou chvíli, s těmito laky budete spokojené :D :)

Máte s těmito laky zkušenost? 
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Krásné barvičky a třpytky mám ráda, jen nerada používám třpytivé laky na nehty, protože nesnáším odlákovávání těchto laků.

    OdpovědětVymazat
  2. laky vypadají opravdu dobře:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. S těmito laky zkušenost nemám, ale minimálně ten zlatý bych ráda zkusila i přesto, že třpytivé laky na nehty moc nemusím a nosím je jen hodně výjimečně. :) Tenhle však vypadá vážně moc hezky, takže mě docela láká. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
  4. Vice se mi libi ta zlata. :-):-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři