REKAPITULACE ROKU 2015

úterý, prosince 29, 2015

Ahoj krásky,
máme po Vánocích a za rohem už je Nový rok. Při této příležitosti jsem se rozhodla, že se na chvíli vrátím do minulosti a zrekapituluji vám tu, jak zhruba vypadal ten můj rok 2015.

Leden
Lednem jsem začala být oficiálně studentkou dálkového oboru Pedagogika pro asistenty ve školství. První ročník jsem úspěšně ukončila a v červnu mě čekají závěrečné zkoušky.

Únor
V únoru se mi dařilo především v blogovém světě. Byla mi nabídnuta spolupráce se značkou Rimmel London. Velmi ráda jsem ji přidala, protože RL patří mezi značku, od které jsem měla spoustu věcí ještě před tím, než jsem s nimi začala spolupracovat. V novém roce se určitě můžete těšit na giveaway, které budou obsahovat některé z výrobků právě od této značky :)

Březen
Tento měsíc jsem zkrátila své vlasy zatím na nejkratší délku, kterou jsem kdy ve vlasech měla. Bylo totiž nutné stříhání konečků a tak jsem se rozhodla, že společně s konečky vezmu i vlasy, které ještě byly poznamenány peroxidem z mého blond období.


Duben
Za normálních okolností informace ze svého soukromí na blog nepíšu. Kdybych byla zadaná, určitě byste to nějak poznali (třeba z nějaké fotky na Instagramu), každopádně... V dubnu jsem poznala člověka, který se mi zapsal nejen do života, ale hlavně do hlavy a do srdce. Zamilovaná jsem byla už mockrát, ovšem tady to bylo úplně jiné. Bylo mi s ním, jak kdybych ho znala celý svůj život, pořád jsme si měli co říct, bylo nám spolu fajn a v jeho modrých očích bych se nejradši utopila, ALE... jak už to tak chodí, jisté okolnosti mu nedovolili se mnou zůstat. Skrz to všechno bych zvládla napsat román na pokračování. Moje city k tomu člověku jsou pořád tak silné, že není den a možná ani hodina, kdy bych si na něj nevzpomněla.  Moje srdce i rozum se prostě odstěhovaly k němu a vzhledem k tomu, že jsou uvězněny v jakési truhle, kterou on zamknul na tisíc západů, bude moje láska k němu pořád tak intenzivní. Na druhou stranu, pro jedno kvítí slunce nesvítí a neznamená, že kvůli něčemu, co nevyšlo, zanevřu na všechny ostatní a budu si odepírat možnost být šťastná někde jinde, ale zkrátka a dobře, tohle byla srdcovka...

Květen
Neříkám, že jsem kdo ví jaká světice, ale dědeček usoudil, že jsem byla asi moc hodná a že už se na to  moje staré "Ferrari" dál nemůže dívat, takže mi bylo naděleno auto. Nemusím vám říkat, jakou radost jsem měla a jaký vděk za to vše k dědečkovi mám. V ten moment jsem si vybrala narozeniny společně s vánocemi na několik let dopředu (tedy aspoň jsem si to myslela). S autem jsem maximálně spokojená!

Červen
Červen bych nazvala nějak takto - Jak Angelina k penězům přišla. Začala jsem pracovat na jedné diskotéce jako barmanka a řeknu vám, že ta práce mě vážně baví. Vydržela mi až dodnes, za co jsem ráda a díky ní si nejen vydělám nějakou tu kačku, ale hlavně jsem poznala spoustu lidí, skvělých lidí!


Červenec
Vzhledem k tomu, že jsem si za barem zlikvidovala svoje nehty, rozhodla jsem se na nějaký čas zkusit nehtíky gelové. Našla jsem si báječnou kolegyňku, která mi na nehtech udělá, co mi na očích uvidí. Co je ovšem na nic, tak to, že na nehty nemůžu dát lak na nehty (tedy mohla bych, ale nechci) a nemůžu vám tak ukazovat nové laky na nehty, maximálně na nehtech u nohou :D Ale uvažuji o tom, že na nějaký čas s gelovými zase přestanu, protože už mi dorostly mé přírodní nehty, takže uvidím...

Srpen
V srpnu se opět zkracovalo a tentokrát to, co už bylo zkráceno. Z vlasů mi najednou vzniklo mikádo a světe div se, já se v něm cítila dobře jak snad ještě nikdy a jednu chvíli jsem si i říkala, že jsem po nůžkách měla sáhnout už dávno. Momentálně mám vlasy už opět pod ramena, ale uvidím, jak dlouho mi vydrží je nestříhat :)

Září
Tento měsíc se o nějaký ten stupeň zvedla úroveň blogu, tedy alespoň, pokud jde o fotky. Novým miláčkem se stal Nikon D5200 a jeho koupě blogu vážně prospěla. Společnost mi dělá také na různých rodinných sešlostech a díky stativu a dálkovému odpalovači máme po x letech konečně fotky, a kterých jsme skutečně všichni.


Říjen
Kromě toho, že jsem v říjnu oslavila své 22. narozeniny, mi byly sundány horní rovnátka. Ta spodní zmiznou koncem ledna (konečněěěěě!!!!). Také jsem začala dělat rekvalifikační kurz, který se skládal z pedikúry a manikúry včetně nehtové modeláže. Proč tomu tak bylo se dozvíte v posledním měsíci tohoto roku :)

Listopad
Opět pro mě obrovský úspěch, co se blogu týče. Začala jsem spolupracovat s báječnou značkou, kterou se stala Bioderma. Zatím veškeré produkty, které jsem od ní měla, mi nějakým způsobem pomohly a ten život o něco zjednodušily a věřím, že tomu tak bude i nadále. Z mé spolupráce budete tržit i vy a to prostřednictvím nejrůznějších giveaway, které pro vás chystám :)

Prosinec
K čemu jsem potřebovala rekvalifikační kurz? K tomu, abych si mohla otevřít své vlastní nehtové studio. To jsem dávala dohromady cca od poloviny října, ke konci listopadu jsem úspěšně složila zkoušky a asi od 4. 12. je studio oficiálně otevřené :) Tento rok jsem se řídila heslem, že si budu plnit své sny a právě toto byl jeden z nich.


Tak, takhle nějak vypadal můj rok. Doufám, že ten nový rok 2016 přinese, pokud možno, jen to dobré a že na něj také v dobrém budu za rok vzpomínat.

Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Také fotím na Nikon D5200 a jsem nadšená a nedám ho už nikdy z ruky.. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásně jsi všechny nejdůležitější okamžiky sepsala takhle stručně. Já si letošní rok užila a doufám v příští rok o kapku že bude zase lepší.

    OdpovědětVymazat
  3. tohle je moc povedený článek:) opravdu ti gratuluji ke všem tvým úspěchům:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. to si tak krasne sepsala :) auticko i nehty mas suprovy :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři