Spotřebováno ◄LISTOPAD►

úterý, prosince 02, 2014

Ahoj krásky,
jsem ráda, že se mi podařilo sestavit článek se spotřebovanými produkty hned po ukončení měsíce listopadu a ne až za čtvrt roku, jak tomu bylo v poslední době. Přiznám se, že jsem na sebe vážně pyšná, protože se mi daří (jen to nezakřiknout) spotřebovávat produkty přesně tak, jak jsem si naplánovala. Jediné, co jsem si pořídila byly dva balzámy na rty, které byly v tomto mrazivém počasí prostě potřeba. Ve spotřebovávání produktů jsem si našla určitý systém, který funguje, takže v něm hodlám i nadále pokračovat.


Balea Black Secret sprchový gel
Jeden z důvodů, proč jsem po tomto sprchovém gelu sáhla, byl černý obal a fakt, že voní po vanilce, takže je u mě vítán (a ještě všechno co voní po madlích nebo kokosu). V DM ho seženete za nějakých 30,-, krásně voní a můžu říct, že bude tvořit většinu kosmetických balíčků, které jsem svým nejbližším (hlavně tomu ženskému osazenstvu) přichystala na Vánoce. 

Balea Oil Repair šampon
Moje suché vlasy zničené peroxidem uvítají všechno, v čem je olej, takže tento šampon kupuji v intervalech, který vypadá asi takto - spotřebuji, koupím nový, spotřebuji, koupím nový.. Teď mám vplánu vyzkoušet ještě jeden šampon ze stejné řady, který je taky určen pro poškozené vlasy a slibuje regeneraci, tak, uvidím, jestli šampon po nějaké době obměním nebo ne. 

Dove Caring Protection sprchový gel
Na těchto sprchových gelech od Dove se mi líbí jejich krémové složení. Pokožka je po nic jemná a hydratovaná. Jestli hledáte nějaký sprchový gel do balíčku pro maminku nebo babičku, ty od Dove můžu rozhodně doporučit!

AVON Care 3v1 čistící gel
Nevím, jak je to možné, ale mám pocit, že tyhle čistící gely se u nás v koupelně snad množí  :D Vždycky, když už se raduji z prázdného obalu, se z ničeho nic objeví na poličce nový a plný! Na dočištění pleti je super. Sice nemůžu říct, že bych si ho kdo ví jak zamilovala a kupovala ho pořád dokola, ale jak vidíte, nějaký skřítek  mi ho dopřává v jednom kuse :D



Schwarzkopf Essence Ultime Omega Repair šampon
Další z mých oblíbených produktů na vlasy, po kterém jsem zaznamenala výrazné zlepšení. Ještě mi z této řady zbývá trocha balzámu, takže až se tu objeví i on, určitě si tuto dvojici pořídím znovu. Na poškozené vlasy je to vážně zázrak!

Syoss Color & Volume kondicionér 
Vypotřebovat tuhle mega lahev s balzámem se zdálo nekonečné. Konečně se mi to ale podařilo! Výrobky od Syossu mám ráda (až na jejich barvy na vlasy, které mi absolutně nesedly), ale doma jich teď mám tolik, že se regálům s vlasovou pečující kosmetikou musím vyhýbat obloukem.

Katy Perry Killer Queen parfém
Vůně, která mi přirostla k srdci ihned po prvním přičichnutí k jejímu testeru v drogerii. Do budoucna bych si ji chtěla pořídit znovu, ale ráda bych vlastnila i Fame od Lady Gagy. Sice je tato vůně na trhu už nějaký ten pátek a já nebyla stále schopná si ji pořídit, ale mé srdce po ní pořád touží, takže snad brzy..

Olay Essentials čistící pleťový gel
Další z čistícíh pleťových gelů, který jsem koupila už po několikáté. Jediné, co mi na něm trochu vadí, je jeho hodně řídká konzistence. To se ale dá odpustit za úžasnou svěří okurkovou vůni.

Essence 2v1 krém na ruce
Vzpomínám si, jak kdyby to bylo včera - v Douglas měli plný stojan těchto krémů na ruce za pár kaček a já je brala ve velkém (popraskané ruce jsou totiž problémem, který mě trápí celoročně a o zimě se ani nedá mluvit..), takže teď mažu v jednom kuse a likviduji tak jeden krém za druhým. U tohoto jsem si zamilovala tu jeho úžasnou vůni, která mě donutila k tomu se zvednout, najít krém namazat si ruce. Plusem určitě bude i to, že tento krém pečuje jak o vaše ruce tak o nehty.


To by bylo z listopadového spotřebováno vše :) Jsem zvědavá, kolik výrobků se mi podaří vypotřebovat do konce roku. Snad hodně, protože jestli mě Ježíšek obdaruje stejnou hromadou kosmetiky, jako každý rok, už bych si vážně mohla otevřít drogerii :D

Máte s některým z výrobků zkušenosti?
Budu se těším na vaše komentáře! Mějte fajn den!
Vaše A.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Killer Queen jsem dostala od pritele a byla to trefa do cerneho. Miluji ho! Jinak "cerny" sprchac od tebe jeste trosicku mam a myti s nim si uzivam. Jinak zbytek veci jsem zatim nevyzkousela, nebo si uz nepamatuji :)

    OdpovědětVymazat
  2. čistiaci gél od Avonu som používala , ale podľa mňa to nebola žiadna sláva :)

    http://novybloggg.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky mám zrovna teď jeden čisticí gel z Avonu, jinak jsem nezkoušela z Tvých spotřebovaných vůbec nic :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nalákala jsi mě na ten sprcháč od Balei, musím jej vyzkoušet :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři