Rimmel Stay Matte Liquid Mousse Foundation - recenze

čtvrtek, června 12, 2014

Ahoj krásky,
dnes si dáme jednu recenzi. Nejsem si až tak jistá, jestli je recenzování make-upu v tomto období příliš aktuální, protože já osobně si v těch tropických třicítkách na nějaký make-up ani nevzpomenu a pohled na to, jak z někoho teče pot proudem společně s make-upem by asi taky příjemný zrovna nebyl. Po dlouhé době jsem ale narazila na výrobek, který mi neuvěřitelně sedl, stal se tak moji stálicí v líčení a jeho recenzi si nemohu odpustit :) . A o co se jedná? Je to makeup Rimmel Stay Matte.


Nemůžu říct, že by se jednalo o nějakou novinku. Tento make-up je na prodejních pultech v drogeriích už delší dobu a jedinou novinkou je jeho vylepšený obal a něco málo se pozměnilo i ve složení (stále ale mluvíme o jednom velkém chemickém koktejlu). Já ho koupila společně s pudrem v jedné výhodné akci (oba výrobky byly tuším za nějakých 159,-). Lákalo mě především označení MATTE, takže jsem po vyzkoušení vzorečků popadla jedno balení a kráčela si k pokladně.

Pokud mně moje paměť neklame, make-up můžete sehnat v pěti různých odstínech. Ty se klasicky pohybují od nejsvětlejšího po nejtmavší. I když jsem snědá, nejlépe mi sedl druhý nejsvětlejší odstín, konkrétně 103 True Ivory. Pudr společně s make-upem byl v nabídce ve třech možných varinatách, takže si nedokážu představit, jak tmavě by musel vypadat poslední odstín 300 Sand.

U Rimmelu jsem byla zvyklá na skleněná balení s pumpičkou, takže plastové balení pro mě bylo příjemnou novinkou, především z toho důvodu, pokud s sebou nosíte kosmetickou taštičku. Nikdo by se nechtěl tahat s těžkým sklem, no ne?

Když jsem poprvé uviděla konzistenci, trochu jsem se zhrozila. Připomíná pěnové make-upy, ale na první pohled to vypadalo, že se s ním bude těžko pracovat, nepůjde dobře rozpracovat a vám se na obličeji tak vytvoří jen nechtěná maska. To se ale nestalo. Rozpracovat jde krásně. Určitě bych na něj doporučila použít nějaký štětec na make-up nebo houbičky.  Během chvilky zasychá, ale i tak jde dobře poupravit. Dobré je i to, že ho stačí skutečně malé množství. Mám ho už dva měsíce a ubývá velmi pomalu.


Důvodem, proč jsem se do tohoto make-upu doslova zamilovala, je to, že vám pleť zanechá krásně sametovou a hebkou. Skutečně jako by jste měly být nějaké porcelánové panenky. Po jeho nanešení ho pravidelně přepudruji přiloženým pudrem Stay Matte a nechám být. Nejsem zvyklá si během dne make-up upravovat, ale i tak mi vydrží.

Každý jsem individuál a každému sedí něco jiného. Já jsem ale z toho make-upu skutečně nadšená a tohle rozhodně není mé první ani poslední balení. 30ml provedení seženete za 159,- a pudr (14g) za 109,-.

Máte s těmito výrobky zkušenosti? Budu se moc těšit na vaše komentáře!
Přeji krásný slunečný den!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Taky jsem ho kupovala v akci s pudrem, ale uz nekdy pred tremi mesici. Jinak v te dobe jsem mela asi suchy nos a nehezky ho zvyraznil. O vikendu bych mu ale mohla dat zas sanci :D Bohuzel pudr je docela svetly.
    Jinak ja make-up nosim i ted. Leto nebo zima, to vubec nerozlisuju. Make-up je pro me zaklad, licim se i u more :D
    Beautyof pink

    OdpovědětVymazat
  2. Tady tento je pro mě lepší než ta jeho předchozí verze! :))) Tento jsem si také hned zamilovala! :))) Je prostě boží :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě mám doma tu předchozí variantu ...... tez byl v akci s pudrem, ale upřímě stímhle se neda srovnat je bombovní sice do vekeho horka asi moc není ale na jaro či podzim zima užasný

      Vymazat
  3. Na léto jsem si koupila Wake me Up od Rimmelu, má lehký shimmer, a tak krásně rozjasní pleť :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  4. závidím holkám, co můžou i v létě být bez make upu ;)

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  5. Presne tak! Tuto dvojku jsem si take zamilovala..kdyz jsem je pouzivala, nemusela jsem cely den pudrovat. ;) ted uz cca mesic zadny makeup nepouzivam...kdyz zacala vedra, nastal problem a to ten, ze jsem se zacala neskutecne lesknout a pudrovala jsem o stosest..nevim, jaka byla pricina, tak doufam, ze po lete me opet uvita s matujicim efektem! :)
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  6. Make-up jsem si moc oblíbila, nanáším ho ale jedině houbičkou jako všechny make-upy poslední dobou, přijde mi to lepší a opravdu ho stačí malinko, navíc jsem příjemně překvapená jeho krycí schopností.
    Pudr používám teď pořád, už mám dokonce nové balení díky tomuhle balíčku ale že by to byl můj svatý grál jako u jiných slečen tak to teda zase ne, až tak moc si mě nezískal a určitě to není nejlepší pudr na světě :)

    OdpovědětVymazat
  7. Make-up jsem ještě nezkoušela jelikož mi na mě přijde moc tmavý, ale po létě si ho určitě pořídím :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři