Jídlo přes internet? Není problém!

pondělí, února 24, 2014

Ahoj krásky,
dnešní moderní doba skutečně nezná hranic a to, co by se před pár lety zdálo nemožné, je dnes už téměř naprosto běžnou věcí. Řeč je o jídle přes internet. Pokud jste o objednání nějakého chutného jídla zatím jen uvažovali, ale ještě jste se nerozhoupali, doporučila bych vám tento web: www.foodpanda.cz.

Určitě není třeba v objednávání jídla přes internet hledat žádnou vědu. Je to naprosto jednoduché! Stačí zadat svoji polohu (město a adresu), potom si vyberete restauraci, ze které je možné si objednat své oblíbené jídlo, následně restaurace doručí jídlo až k vaším dveřím a na vás je už jen to poslední - zaplatit.

Foodpanda.cz rozváží jídlo v pěti městech - Praha, Brno, Ostrava, Olomouc a Plzeň, takže pokud jste právě z těchto měst, určitě můžete rozvoz jídla vyzkoušet a pochutnat si tak na skvělém obědu či večeři. A pozor, díky aplikaci pro smartphony můžeš mít všechny restaurace na dosah ruky. Pro stažení aplikace zdarma stačí kliknout SEM.


Tuhle možnost ocení určitě ti, kteří v kuchyni neradi tráví moc času, nemají vaření zrovna v lásce a nebo jednoduše na ně nemají čas. Je to také super alternativa pro ty, kteří chystají nějakou oslavu či party a nechce se jim se vším chystat (nebo opět nestíhají). 

Máte už zkušenosti s rozvozem jídla? 
Přeji příjemný zbytek dne!
Vaše A. 

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Tak o tomhle slyším poprvé, ale myslím, že je to v celku dobrá služba:)

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda že nejsem z těch větších měst :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavá služba. :) Dneska už je možné snad všechno. :D
    Na mém blogu běží giveaway! :) Budu ráda když se zůčastníš. O co se hraje? Se dozvíš u mě na blogu. Výhra určitě bude stát za to! :)
    http://noordinary-girl.blogspot.cz/2014/02/giveaway-no1.html

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři