My Christmas Wishlist

úterý, prosince 17, 2013

Ahoj krásky,
tak jak si užíváte předvánoční atmosféru? Musím říct, že kromě nakupování několika dárků pro rodinu a pro mé známé mě vánoční atmosféra nějak míjí. Vůbec mi nepřijde, že bych za pár dnů měla s rodinou usednout ke stolu, dát si večeři a pak společně rozbalovat dárky.

Dnes tu pro vás mám svůj vánoční wishlist. Původně jsem si myslela, že ani žádný dělat nebudu, protože jsem si nepřála nic speciálního, vlastně jsem si nepřála vůbec nic. Když jsem ale projížděla internetem nebo jsem přemýšlela nad určitými věcmi, řekla jsem si, že ho nakonec zkusím sestavit. Některé z věcí jsou spíše ty, které bych si po Vánocích pořídila sama za dárečky typu "obálková metoda", takže je pod stromečkem neočekávám.


1. Královsky modrý krajkovaný top
Nesháním přímo tento konkrétní, byla bych nejradši kdyby byl s dlouhými rukávy a klidně průhledný, aby se pod něj dalo dát černé nebo jakékoliv jiné tílko. Královsky modrého uvítám naprosto cokoliv :P

2. Kónická kulma na vlasy
Nepřidala jsem její fotku z toho důvodu, že absolutně nevím, jaká značka by byla ta nejlepší. Musím tedy ještě zapátrat. Vlny jsem si v poslední době hodně oblíbila, ale na druhou stranu vlasy nechci příliš zatěžovat. Stále se dávají dohromady z odbarvování.

3. Šaty
Ano ano, další do mé sbírky. Letos se totiž chystám navštívit alespoň 7 plesů, které se u nás a v okolí budou konat. Šaty jsou právě jedny z těch věcí, které bych si pořídila až po Vánocích. 

4. Nalepovací řasy Ardell
Už u hodně blogerek jsem je viděla přímo v akci (u nějakého líčení) a prostě je musím mít! Zatím jsem si vždy vystačila s nějakýma levnýma chudinkama o tinťonů, ale pro nějaké ty lepší příležitosti bych chtěla právě tyhle. 

5. Regenerační maska na vlasy Gestil Wonder
Od té doby, co jsem se dala na blond jsem se stala maniakem do regenerační vlasové kosmetiky, různých balzámů, kúr a masek a na tuhle jsem slyšela velmi dobré ohlasy. Pokud se mi dostane do rukou, určitě se těšte na recenze :) 

6. Make-up
Píšu make-up, protože jsem si zase nebyla jistá, kterou značku bych ocenila nejvíce. Viděla bych to ale asi na Make-up Cover od Dermacolu.

7. IKEA miska
Aby jste tomu rozuměli, v posledních asi 14 dnech jsem se učila snídat. Velkou motivací a inspirací zároveň je pro mě blog jedné krásné slovenské blogerky Lucinky www.theblogger-girl.blogspot.com, kde najdete nespočet  snídaňových článků, ještě lepších fotek a nechybí ani recepty na zdravá jídla. Není den, kdy bych její blog nenavštívila. A proč tedy chci vůbec misku? Ráda si ty své ranní výtvory fotím a potřebuji nějakou fotogenickou nádobu :D

8. Světlé jeansy
Další z věcí, co bych pořídila po Vánocích. Nevěřím totiž tomu, že by se někdo z rodiny trefil do mé velikosti. Moje heslo sice zní, že co je tmavší, to je lepší, ale poslední dobou mám v šatníku černé barvy až moc a chtělo by to ho trochu rozzářit :)

9. Lady Gaga - Fame
Vůní mám víc než dost a nestačím je spotřebovávat, ale tady toho černého elegána prostě musím mít!

10. Obal na mobil
Konečně jsem našla nějaké roztomilé obaly přímo na můj telefon. Zatím vede tenhle tučňák :P

11. Svetr s vánočním motivem
Hodně lidi z nich má srandu, když někdo příjde se sobem na tričku, ale mě se to hrozně líbí. Vyhlídnuté mám i legíny s vánočními  motivy nebo huňaté ponožky :P 

12. Černé vysoké nadkolenky
Další věc, do které jsem se zamilovala. Líbí se mi hlavně v kombinaci se sukněmi.

A co si na Vánoce přejete vy?
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Jeee krásný wishlist :)! Lady GaGa si taky přeji :)

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty si taky přeji nějaké, ale zatím jsem nenašla takové co by mi opravdu sedly:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tu masku na vlasy mám, ale teda nevím, jestli je to takový zázrak . Mě osobně smrdí a nějak moc velký účinek nemá nebo aspoň na mé vlasy a co se týče vánočních svetrů, tak zrovna dneska mi přišel jeden se sobem a nedávno jsem si koupila i tričko se sobem =D. Já mám takovéhle věci ráda, i když jak píšeš, to někdo může považovat za kýč. Jinak hezký věci tam máš. Třeba ten modrý top je krásnej ;).

    OdpovědětVymazat
  4. vůni od Lady Gaga jsem zkoušela v Dm a celkem mě odradilo, že i tekutina uvnitř láhve je černá....takže nee :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Lady Gaga parfém bych chtěla vyzkoušet :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Řasy Ardell bych taky chtěla :) Ale celkově tam máš moc krásné věci :)

    Lucy Enne

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  7. Velmi hezký wishlist. Určitě ti doporučím konickou kulmu, co mám já. Jsem s ní velmi spokojená a byla levná oproti ostatním. Cerawand. Funguje skvěle a nepřijde mi, že by ničila vlasy. Můžeš si nastavit i teplotu na digitálním displayi.

    OdpovědětVymazat
  8. kónickou kůlmu jsem si pod stromeček koupila Remington Ci95 Pearl, která je hodně známá a chválená. Má jí kamrádka a je úžasná :)

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři