Co mi dal a vzal rok 2013

úterý, prosince 31, 2013

Ahoj krásky,
do psaní dnešního postu se mi vůbec nechtělo, protože rok 2013 pro mě byl jeden z těch nejhorších. Původně jsem měla v plánu vypsat jednu událost, takovou tu nejdůležitější, co se v daném měsíci stala, ale jelikož bych stěží hledala pozitiva, rozhodla jsem se celý článek nakonec předělat a veškeré mé pocity vyjádřit tímto obrázkem.

speciálně pro tento post jsem si vytvořila i úvodní fotku, která vystihuje všechny
moje pocity nashromážděné během tohoto roku...

Vyzdvihla bych asi jen pár událostí, které pro mě hodně znamenají. V první řadě to bylo to, že jsem se na nějaký čas zase začala naplno věnovat koním, protože jejich přítomnost mi hrozně chyběla. Bohužel, s příchodem září jsem návštěvu stájí musela opět kvůli učení omezit. Doufám ale, že po maturitě se k nim dostanu mnohem častěji.


Asi ta nejlepší věc, která se mi za tento rok mohla stát, byla ta, že jsem poznala člověka, který mi ukázal, že není všem dnům konec a můj pohled na svět je díky němu hned veselejší, protože mě život těší už jen díky tomu, že ten daný člověk prostě je.

Two hands together

V listopadu jsem měla svůj maturitní ples, který jsem si neskutečně užila a vzpomínat na něj budu opravdu hodně dlouho! Ten pocit, když procházíte po červeném koberci, přebíráte si stužku, připíjíte si se spolužáky a všichni se najednou máte hrozně rádi, je k nezaplacení :)


S blížícími se Vánoci jsem chtěla udělat nějaký dobrý skutek a tak jsem veškeré věci, které už jsem nenosila a jen mi zabírali místo ve skříni, věnovala na "místní" charitu. Snad někomu věci udělaly radost :)

K zbývajícím měsícům tak nějak nemá cenu se vyjadřovat, protože stály za nic :) Můžu jen doufat, že nadcházející rok bude o sto procent lepší.

Mé plány do nového roku 2014 už znáte a já udělám vše proto, abych se jednou měla sakra dobře a splnila si všechny svoje sny, touhy a plány :)
Mějte se krásně!
Vaše A.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Tak moja, len dúfam že rok 2014 bude pre teba ovela lepší než bol tento. Hlavu hore, všetko bude dobré :) Ja ti z celého srdca želám aby sa ti splnilo všetko čo si si zaumienia a aby si vykročila do nového roku s tou správnou náladou :*

    OdpovědětVymazat
  2. Dôležité je nájsť vo všetkom zlom aj niečo dobré takže je super, že si vymenovala veci, ktroé ti robia radosť a s tými, ktoré nedopadli tak ako mali sa netreba zapodievať. Držím palčeky a prajem ti do Nového roka všetko len to dobré, aby bol omnoho lepší ako tento minulý a mala si naň len samé dobré spomienky takto o rok :)

    OdpovědětVymazat
  3. Uvidíš, že ten rok se čtrnáctkou na konci bude skvělý! To ti ze srdce přeji!

    OdpovědětVymazat
  4. Nech je 2014 lepší a krajší :*

    OdpovědětVymazat
  5. Ta fotka z amturáku kráásná ! :) 2014 bude lepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkně si to shrnula :)) ta maturitní fotka se mi moc líbí :-))

    PS: Happy new year ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Přeju Ti Angi hodně štěstí do roku 2014 :) Fotka z plesu je nádherná. Věřím, že rok 2013 více dal než vzal a přeju,k ať i ten následující se daří :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zlato, krásný celý nový rok ti přeji z celého srdce :*

    OdpovědětVymazat
  9. Určo bude líp, moc Ti to přeji a držím pěstičky =** Fotečky jsou mimochodem krásné a ty jako princezna!

    OdpovědětVymazat
  10. VŠEM MOC DĚKUJI ZA KRÁSNÁ PŘÁNÍ. I JÁ VÁM PŘEJI JEN TO NEJLEPŠÍ DO NOVÉHO ROKU! JSTE SKVĚLÉ ČTENÁŘKY A VAŠE KOMENTÁŘE MĚ VŽDYCKY POTĚŠÍ A ZAHŘEJÍ U SRDCE! :-*

    OdpovědětVymazat

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři