Vítejte na mém blogu!

pondělí, června 18, 2012


Ještě jednou vás vítám u sebe na blogu. Dovolte mi, abych se v rychlosti představila. To, že se jmenuji Veronika, už nejspíš víte. Pocházím z Vysočiny, je mi 27 let, jsem vdaná a mám dvě děti, holčičku Magdalenku a chlapečka Honzíka. 

Blog o kosmetice jsem původně nezakládala. Tak nějak se v něj začal postupně přeměňovat blog, který jsem měla věnovaný koním, na kterých jsem začala jezdit cca ve svých 6 letech a se kterými jsem studovala střední školu (tu jsem ovšem nedodělala skrz zdravotní komplikace - přešla jsem jinam). Sdílela jsem se svými čtenáři vše z toho kouzelného světa koní a čas od času jsem přidala post z jiného odvětví. Čím jsem byla starší, svět kosmetiky mě začal víc a víc zajímat a najednou se z blogu o koních stal kosmetický beauty deníček. Po prvních nabídkách na spolupráce jsem se rozhodla blog překopat úplně a postupem času jsem ho posunula na vlastní doménu. 

Společně s dětmi máme s manželem ještě psa, pětiletého dalmatina Falca, který je neodmyslitelnou součástí rodiny a je to takové naše další dítě. Vlastním nehtové studio, kde se věnuji modeláži gelových nehtů. V září 2020 jsem se stala součástí Nehtomanie, značky, která nabízí materiál a příslušenství pro nehtový design a za tuto příležitost asi nikdy nepřestanu být dostatečně vděčná. Splnil se mi tak sen a vzhledem k tomu, že značce důvěřuji, znám ji a jsem s ní spokojená ve všech směrech, se pod ni ráda podepíšu a budu za ní stát. Svoji práci miluju. Je pro mě spíš koníčkem a příjemným relaxem. 

Ve volném čase si ráda přečtu nějakou knížku, miluju pohyb a fotografování, ať už fotím já nebo stojím zrovna modelem. Fotku, jako takovou, beru jako jedinečné zachycení a zhmotnění daného okamžiku a vytvoření tak krásné vzpomínky. 

Za dobu existence mého blogu jsem poznala spoustu skvělých lidí a podařilo se mi navázat několik báječných spoluprací s různými kosmetickými značkami, za které jsem nesmírně vděčná a i nadále jsem otevřená dalším zajímavých návrhům na spolupráci. 

Pokud mě chcete kontaktovat, poslouží vám k tomu tento email: veronika-angelina-coufalova@seznam.cz

You Might Also Like

0 komentářů

VŠECHNA PRÁVA VYHRAZENA

Všechny mé fotografie, videa a celý obsah blogu jsou chráněny autorským právem. Obsah blogu nesmí být bez mého souhlasu žádným způsobem použit nebo kopírován.
Veronika Nováková @2012-2023

KONTAKT

Neváhejte mě kontaktovat
93.novakova@seznam.cz
+420731610327

Pravidelní čtenáři